Εκδηλώσεις Διμερών Επιχειρηματικών Συναντήσεων στους τομείς της ναυτιλίας «IceFish 2014» και «NaviGate Matchmaking Event 2014»

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Το μεγαλύτερο δίκτυο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, Enterprise Europe Network, διοργανώνει το προσεχές χρονικό διάστημα δυο σημαντικές Διεθνείς Εκδηλώσεις Επιχειρηματικών Συναντήσεων, για ανταλλαγή νέων καινοτόμων ιδεών και μεταφορά τεχνολογίας, στον τομέα της ναυτιλίας.

Η Εκδήλωση με τίτλο «IceFish 2014», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης «11th Icelandic Fisheries Exhibition 2014» στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας το διάστημα 25 με 26 Σεπτεμβρίου 2014, επικεντρώνεται σε όλο το φάσμα των θεμάτων της αλιευτικής βιομηχανίας καθώς και σε ευρύτερα θέματα ναυτιλίας. Αντίστοιχα, η Εκδήλωση με τίτλο «NaviGate Matchmaking Event 2014», θα πραγματοποιηθεί στο Τούρκου της Φιλανδίας στις 19 Νοεμβρίου 2014 και επικεντρώνεται στις υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών καθώς και ευρύτερα σε θέματα όπως η κατασκευή και επιδιόρθωση πλοίων, οι τεχνολογίες πληροφορικής και των επικοινωνιών, η ασφάλεια και η πλοήγηση πλοίων, τα συστήματα τεχνολογίας λιμένων και η διακίνηση φορτίων, οι νέες μορφές ενέργειας κ.ά.

Οι Εκδηλώσεις απευθύνονται σε επιχειρήσεις, συστάδες επιχειρήσεων, ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς από τον τομέα της ναυτιλίας, προσφέροντάς τη δυνατότητα διευθέτησης κατ’ ιδίαν συναντήσεων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για αναζήτηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών και διερεύνηση πιθανών ερευνητικών συνεργασιών.

Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις έχουν την ευκαιρία να καταχωρήσουν το επιχειρηματικό τους προφίλ και να διευθετήσουν εκ των προτέρων τις συναντήσεις τους με άλλες επιχειρήσεις και φορείς, μέσω ειδικά σχεδιασμένων ηλεκτρονικών εργαλείων και να λάβουν το εξατομικευμένο πρόγραμμα συναντήσεών τους. Η εγγραφή και η συμμετοχή στις Εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2014, εδώ, για συμμετοχή στην Εκδήλωση «IceFish 2014» και μέχρι τις 3 Νοεμβρίου 2014, εδώ, για την Εκδήλωση «NaviGate Matchmaking Event 2014».

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr