Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ)

    Από: Startup Team

Η Παγκόσμια  Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ) αποτελεί σημαντική πρωτοβουλία στη χώρα μας για 7η συνεχή χρονιά με στόχο την προώθηση και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας. Η ΠΕΕ λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το Νοέμβριο σε150 και πλέον χώρες, κινητοποιώντας πάνω από 10,000 οργανισμούς-εταίρους και γίνεται η αφορμή για τη διοργάνωση περισσότερων από 25.600 δραστηριοτήτων που εμπλέκουν άμεσα 6 εκατομμύρια ανθρώπους.

Οικοδεσπότης της Παγκόσμιας Eβδομάδας Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα από το 2008 είναι η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών Ελλάδος (ΟΕΣΥΝΕ).

H Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας είναι μία ανοιχτή παγκόσμια πρωτοβουλία που στοχεύει σε έναν κόσμο όπου περισσότεροι άνθρωποι θα απελευθερώνουν τις ιδέες τους και θα τις μετατρέπουν σε υποσχόμενες νέες επιχειρήσεις – δίνοντας λύσεις σε παγκόσμιες προκλήσεις και ενισχύοντας την οικονομική σταθερότητα σε όλο τον κόσμο.

Για το 2014, στοχεύουμε σε μία εθνική κινητοποίηση με την ενεργό συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, ειδικότερα σε θέματα θεσμικών παρεμβάσεων που είναι απαραίτητες για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Πότε θα πραγματοποιηθεί;

H 7η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί από 17 – 13 Νοεμβρίου 2014, όπου θα διοργανωθούν δράσεις και θα στηριχθεί ενεργά την διάδοση του θεσμού της ΠΕΕ  στην Ελληνική περιφέρεια.

Μπείτε κι εσείς στην κοινότητα της ΠΕΕ !

Κάντε σήμερα την εγγραφή του φορέα σας, στην επίσημη ιστοσελίδα για την Ελλάδα, (gr.gew.co) κατεβάστε το λογότυπο της ΠΕΕ και ανακοινώστε τη δράση (στα αγγλικά) που πρόκειται να διοργανώσετε από 17 – 23 Νοεμβρίου 2014.

Με την στήριξη της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας στηρίζετε ενεργά την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας.

Τι βρίσκεται στον ορίζοντα του δικτύου της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας:

30 Σεπτεμβρίου, 2014: Λήξη της Έρευνας Πολιτικής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας

17-23 Νοεμβρίου, 2014: Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2014

16-19 Μαρτίου, 2015: Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Συνέδριο GEC στο Μιλάνο