Κέντρο Επιχειρηματικότας, Ανάπτυξης & Καινοτομίας

    Από: Startup Team

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότας, Ανάπτυξης & Καινοτομίας ), ιδρύθηκε και βασίζεται σε 5 πυλώνες δράσεις :

  1. Ενίσχυση της Επιχειρηματικής Δραστηριότητας με την ανεύρεση νέων πηγών χρηματοδότησης και τη δημιουργία διαγνωστικού εργαστηρίου επιχειρηματικής ικανότητας και καινοτομίας, για την απλούστευση της δημιουργίας επιχειρήσεων (one-stopshop), για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και την αύξηση της απασχόλησης.

  2. Λέσχη Νεανικής Επιχειρηματικότητας: Ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας για άτομα 21-33 ετών, που φιλοδοξούν να ιδρύσουν και να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.

  3. Ακαδημία Ανάπτυξης Γυναικείας Επιχειρηματικότητας: Προώθηση και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μέσα από την παροχή της απαιτούμενης εκπαίδευσης, κατάρτισης και τεχνογνωσίας.

  4. VIP Club Business Success: Μία εναλλακτική μορφή σύγχρονης δικτύωσης, που παρέχει ευκαιρίες για επικερδείς συνεργασίες και συνέργιες, επαγγελματική καταξίωση και προσωπική ευημερία.

  5. Σχέδιο «ΝΕΟ ΙΙΙ»: Ενίσχυση της διαχρονικής επαγγελματικής αποκατάστασης, κυρίως για τους νέους, τις γυναίκες και τους νέους πτυχιούχους, μέσα από την παροχή βραχείας «έξυπνης» εξειδίκευσης.