Το δημοφιλές Mirantis OpenStack Bootcamp της StackMasters επιστρέφει στην Αθήνα (20-22 Οκτωβρίου)

    Από: Startup Team

Η StackMasters, η εξειδικευμένη εταιρία παροχής λύσεων Cloud Computing για επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, φέρνει στην Αθήνα το δημοφιλές πρόγραμμα Mirantis OpenStack Bootcamp της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρίας στο χώρο του OpenStack, Mirantis.

Το τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης Mirantis OpenStack Bootcamp by StackMasters, το οποίο θα λάβει χώρα στις 20 έως 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα, καλύπτει πλήρως την σχεδίαση, οργάνωση και διαχείριση υπολογιστικών υποδομών Cloud με την ανοικτή πλατφόρμα OpenStack.

Η εκπαίδευση στα πλαίσια του Mirantis OpenStack Bootcamp by StackMasters είναι σχεδιασμένη ώστε να δίνει απαντήσεις στις επιχειρησιακές ανάγκες κάθε επαγγελματία του Cloud, είτε διαχειριστή, είτε project manager, είτε system architect, και περιλαμβάνει διαλέξεις, ατομική εργαστηριακή εξάσκηση αλλά και ομαδικές ασκήσεις βασισμένες στην τελευταία έκδοση του λογισμικού OpenStack.

Η συνεργασία της StackΜasters ως εξουσιοδοτημένου παρόχου εκπαίδευσης της κορυφαίας διεθνώς εταιρίας στο χώρο του OpenStack Mirantis αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την προώθηση της τεχνολογίας OpenStack και των λύσεων τύπου Private Cloud στις χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Στόχος μας η παροχή προς τους πελάτες μας ενός δοκιμασμένου και έγκυρου εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο να καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες σε σχέση με τη ανάπτυξη και διαχείριση λύσεων βασισμένων στο OpenStack.

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το bootcamp (ή που έχουν την απαιτούμενη εμπειρία) θα μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Ειδίκευσης στο OpenStack της Mirantis®. Κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αποκτά το δικαίωμα της δωρεάν πρώτης εξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και τις ολοκληρωμένες Private Cloud και IaaS λύσεις της StackMasters επισκεπτείτε την σελίδα μας, www.stackmasters.eu, στείλτε mail στο info@stackmasters.euή τηλεφωνήστε μας στο 210-6756008.