Αυτό το Σαββατοκύριακο η έκθεση web world expo 2014!

    Από: Startup Team

Με γοργούς ρυθμούς προσχωρούν οι εργασίες για την έναρξη της έκθεσης υπηρεσιών internet, web world expo 2014 που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι μεγαλύτερες και πιο έγκυρες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες για όλο το φάσμα προβολής και διαφήμισης στο διαδίκτυο, ετοιμάζονται να παρουσιάσουν όλες τις  εξελίξεις στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά του διαδικτύου.

Παράλληλα με την έκθεση, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στους χώρους του Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με ομιλίες και παρουσιάσεις από ειδικούς σε θέματα προβολής και διαφήμισης στο internet, εστιάζοντας σε πετυχημένα παραδείγματα στους κλάδους του Τουρισμού, των ηλεκτρονικών αγορών (eshops) και των εξαγωγών.

Μεγάλος Χορηγός της έκθεσης είναι η Lighthouse.

Χορηγοί είναι οι εταιρείες:

Atcom, Agora internet marketing, creative-ideas, Cisco, Geesmo, GREEK GEEKS, Lancom, Onlineminds-baidu, STEFICON, ThinkOpen, Webolution

 

Εκθέτες είναι οι εταιρείες:

pla.NET, ARTECNIKO MULTIMEDIA SOLUTIONS, iServices, Just Online, ether camp, Sieben, dvs, SOFTWeb, 1901, generation-y, Enter CDN, SiteVerified, Orbit Couriers, 9AM Internet Media Labs, webelements, tictac Laboratories, mycallcenter, panelsensor κ.α.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ, IAB Hellas, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ,Eltrun, e-tee, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Η έκθεση είναι η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα για το internet που έχει σκοπό την απ’ ευθείας γνωριμία του ιδιώτη ή του επιχειρηματία με τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και της διαφήμισης στο διαδίκτυο.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν

Η παρακολούθηση του συνεδρίου κοστίζει 20€

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00-20:00 και τις δυο ημέρες.

Σας περιμένουμε

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.webworldexpo.gr, επικοινωνήστε με το 210.924.5577 ή info@verticom.gr