Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

    Από: Startup Team

Η 4η Έκθεση Web World Expo 2014 έλαβε μέρος στο Ζάππειο από τις 11-12 Οκτωμβρίου (11π.μ. – 8μ.μ.) αφήνοντας σε όλους τους εκθέτες και επισκέπτες τις καλύτερες εντυπώσεις. Πλέον, η Web World Expo αποτελε θεσμό στο κοινό των developers, designers, IT specilalists,, των εταιρειών κατασκευής ιστοσελίδων και γενικότερα παροχής υπηρεσιών Internet.

Εξελίσσεται, ακολουθώντας τις τάσεις που επικρατούν στην παγκόσμια αγορά, ενσωματώνοντας υπηρεσίες και προϊόντα που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη παρουσία στο διαδίκτυο.

Πλουραλισμός εταιριών και Υπηρεσιών

Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

Υπήρχε μεγάλη ποικιλία από εκθέτες που βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους όπως τη δημιουργία και τη διαχείριση ιστοσελίδων και E-shop, web hosting, καταχωρητές domain names, εταιρίες hardware, software, εταιρίες διαφήμισης σε μηχανές αναζήτησης, data centers, τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι και εταιρίες δημιουργίας Mobile Applications. Όμως όλοι με ένα κοινό, να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν άνετοι, να μοιραστούν τις σκέψεις τους, και να τους εξυπηρετήσουν δίνοντας τους επαγγελματικές συμβουλές για την αποδοτικότητα της εταιρίας τους μέσα από την προσωπική τους εμπειρία.

Επισκέπτες από διαφορετικούς κλάδους

Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

Υπήρχε και μεγάλη ποικιλία από επισκέπτες. Οι επισκέπτες ήταν επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονταν να δημιουργήσουν ιστοσελίδες, να δραστηριοποιηθούν στο e-commerce και να ενημερωθούν για τα Mobile Applications. Κυρίως, ήταν αντιπρόσωποι εταιριών οι οποίοι ενημερωνόντουσαν από τους εκθέτες για τις παροχές τους, ελεύθεροι επαγγελματίες που χρειάζονταν ανανέωση των sites τους, η ενδιαφέρονταν να στήσουν ένα δικό τους E-shop και να «ενδυναμώσουν» τα websites τους με διάφορες υπηρεσίες ενημέρωσης και εξυπηρέτησης πελατών.

Επιπρόσθετα, υπήρχαν και διάφοροι αντιπρόσωποι εταιριών που ενδιαφέρονταν να γνωρίσουν τις εταιρίες που λάμβαναν μέρος στην έκθεση για μελλοντικές συνεργασίες. Οικογένειες που ενδιαφέρονταν για το μέλλον του Internet κάνοντας και μαζί την βόλτα τους στο Κέντρο της Αθήνας, αλλά και τουρίστες που ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για το μέλλον του “ιντερνετικού περιβάλλοντος” στην Ελλάδα.

Μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα από τους επισκέπτες και τους εκθέτες

Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

Όλοι αυτοί οι επισκέπτες δημιούργησαν μία φιλική ατμόσφαιρα, μία εκδήλωση γεμάτη συζητήσεις και ανταλλαγής απόψεων κάνοντας την μία πολύ ενδιαφέρουσα  και δημιουργική έκθεση που δεν έχει ως μόνο σκοπό να πουλήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και να ενημερώσει τον κόσμο για τις γρήγορες αλλαγές στο χώρο του Internet και τα εργαλεία που βοηθούν στην προβολή και διαφήμιση της κάθε εταιρίας.

 

Η σημαντικότητα της “ηλεκτρονικής εικόνας” μίας επιχείρησης

Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

Υπάρχει μία τάση αύξησης των συνδέσεων στο διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2015 οι συνδέσεις από smartphones, tablets κλπ θα ξεπεράσουν τις συνδέσεις των desktop υπολογιστών.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της κρίσης υπάρχει άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα φυσικά καταστήματα αντικαθίσταται από ηλεκτρονικά και οι online – αγορές είναι πιο γρήγορες με την παράδοση στο σημείο που θέλει ο εκάστοτε αγοραστής.

Η προβολή και προώθηση μέσω διαδικτύου είναι πολύ σημαντική για όσους θέλουν να “ευθυγραμμιστούν” με τις ανάγκες των καταναλωτών σήμερα σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

Το Startup.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει!

Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

Η παρουσία μας στην έκθεση που διοργάνωσε η verticom.gr μας έδωσε μία εικόνα για πολλές και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καινοτομία, δημιουργικότητα και συνεχείς αλλαγές σε ένα τεράστιο χώρο που ονομάζεται διαδίκτυο. Όλοι οι εκθέτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να εξυπηρετήσουν και να ενημερώσουν το κοινό που βρέθηκε εκεί .

Βρεθήκαμε σε μία πολύ επιτυχημένη έκθεση, ενημερωθήκαμε για τις αλλαγές και περιμένουμε την επόμενη για να δούμε από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο!

Στην έκθεση συμμετείχαν οι εξής εταιρίες:

Web World Expo 2014| Ζήσαμε τη μοναδική ατμόσφαιρα του διαδικτύου

www.1901webdesign.cowww.9am.grwww.atcom.grwww.artecniko.gr,
agorainfo.netwww.cisco.comwww.creative-ideas.grwww.dvs.gr,
www.entercdn.comwww.ethercamp.com/grwww.eventora.com,
www.orbitcouriers.grgeesmo.grwww.generation-y.grwww.iservices.gr,
www.justonline.grwww.lighthouse.grwww.lancom.grwww.mycallcenter.gr,
www.panelsensor.com,  www.pla.net.grwww.sieben.grwww.siteverified.gr,
www.steficon.gr,  www.softweb.grwww.tictac.gr,
www.think-open.grwww.webolution.gr/gr