Mobile Marketing & mo-Buy-le future

    Από: Startup Team
πηγή: suit.gr

Ρυθμός ζωής, lifestyle, παρέλαση διαφημίσεων, αυτοπραγμάτωση και πρόοδος της τεχνολογίας… είναι μόνο μερικές από τις παραμέτρους που έχουν οδηγήσει ή ίσως ακόμα και καθοδηγήσει τους πάντες να θέλουν να αποκτήσουν ένα κινητό -όχι ένα απλό κινητό- αλλά έναsmartphone!

Το «έξυπνο τηλέφωνο» ήρθε για να κάνει τη ζωή όλων ευκολότερη και ομορφότερη. Ο συνδυασμός smartphone και social media κάνει τους χρήστες-κατόχους του να μη μπορούν να το αποχωριστούν σχεδόν καθόλου. Στη δουλειά, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην έξοδο και καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας αποτελεί το βασικό αξεσουάρ για όλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έτυχε να παρατηρήσουμε άτομα στην έξοδο τους να ασχολούνται πιο πολύ με το κινητό τους παρά με τη παρέα τους. Είναι πλέον το μέσο με το οποίο ασχολούμαστε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Οι οθόνες τους μεγαλώνουν συνεχώς και εκτός αυτού παρατηρούμε ότι πολλά είναι τα brands που προτιμούν το mobile marketing για να “πιάσουν” το κοινό τους  στα… δάχτυλα ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Σύμφωνα με τα τελευταία marketing reports παρατηρούμε ότι οι κινητές συσκευές θα έχουν ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στο άμεσο μέλλον, όσον αφορά τα μέσα που χρησιμοποιούνται στο marketing και στην υλοποίηση των στόχων που θέτουν τα brands. Το γνωστό σε όλους μας Facebook πρόσφατα ανακοίνωσε ότι από τις 30 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις με παρουσία στο Internet, οι 19 εκατομμύρια από αυτές έχουν παρουσία και στο mobile internet.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
suit.gr