Τι σημαίνει για τα brands η άνοδος των Native Videos;

    Από: Startup Team
πηγή: suit.gr

Ποιος από εμάς δεν έχει παρατηρήσει στο News feed του, τα αμέτρητα videos που παίζουν χωρίς καν να πατήσουμε play; Πρόκειται για τη νέα τάση που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι άλλη από τα videos. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή τη στιγμή το video αντιστοιχεί στο 78% όλου του web traffic.

Ομοίως, τα λεγόμενα “Native videos” γνωρίζουν μεγάλη αύξηση τον τελευταίο καιρό. Τι ακριβώς όμως είναι τα “Native videos” και σε τι διαφέρουν από τα κανονικά videos;

Native video, είναι το λεγόμενο «γέννημα-θρέμμα» video των social media! Tι σημαίνει αυτό; Είναι το video που έχει «ανέβει» ή έχει δημιουργηθεί μέσα στα social media, παίζει in-feed και δεν αποτελεί link σε κάποιο άλλο video που φιλοξενείται σε διαφορετική πλατφόρμα, όπως για παράδειγμα στο YouTube.

Tα native videos φαίνεται να έχουν έναν ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης και αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο άμεσο μέλλον. Τόσο το Facebook όσο και το Twitter έχουν παρατηρήσει αυτή τη δυναμική και αναβαθμίζουν συνεχώς τις δυνατότητες και τα διαθέσιμα tools στα διάφορα λογισμικά προκειμένου να είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν το νέο trend.

Μάλιστα έχει βρεθεί πως τα native videos έχουν πολύ μεγάλο αριθμό views, o οποίος αναμένεται να αυξάνεται ολοένα και με μεγαλύτερο ρυθμό. Επιπλέον, σύμφωνα με το Socialbakers, τα native videos έχουν πολύ μεγαλύτερο μέσο organic reach και μέσο reach στους fans των brands, συγκριτικά με τα status, τα links που φιλοξενούνται σε άλλα sites και όσο και αν δεν το περιμένατε, τις φωτογραφίες!

διαβάστε περισσότερα εδώ:
suit.gr