5 βραβεία για τα προϊόντα ύπνου ΙΚΕΑ στα Sleep Awards 2022

    Από: Startup Team

H ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σημαντικών βραβείων του κλάδου, αποσπώντας πέντε βραβεία στα Sleep Awards 2022, τον θεσμό που προάγει την ποιότητα ύπνου και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η ΙΚΕΑ κέρδισε 1 Gold βραβείο στην κατηγορία «Kαλύτερο Κάλυμμα / Θήκη Μαξιλαριού́» για το μαξιλάρι REXBEGONIA, ένα καινοτόμο προϊόν που δημιουργεί την αίσθηση δροσιάς, συμβάλλοντας σε μία καλύτερη ποιότητα ύπνου και 1 Silver στην κατηγορία «Καλύτερο Πάπλωμα» για το πάπλωμα για όλες τις εποχές STJARNBRACKA, το οποίο παρέχει το ιδανικό επίπεδο θερμότητας όλο τον χρόνο, αφού περιλαμβάνει ένα ελαφρύ και ένα ζεστό πάπλωμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή μεμονωμένα. Ακόμα, η ΙΚΕΑ διακρίθηκε με Bronze βραβεία για δύο βιώσιμα προϊόντα της, το σεντόνι με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα ULLVIDE και το μαξιλάρι από ανανεώσιμες πηγές SKOGSFRAKEN, στις κατηγορίες «Καλύτερο Οικολογικό́ Μαξιλάρι» και «Καλύτερα Σεντόνια» αντίστοιχα, ενώ στην κατηγορία «Υπηρεσίες & τακτικές για αποτελεσματική́ εξυπηρέτηση πελατών», η ΙΚΕΑ έλαβε ένα ακόμα Bronze για τον «Οδηγό Άνεσης», το εργαλείο της ΙΚΕΑ που βοηθά τους καταναλωτές στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων ύπνου σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η Σταυρούλα Γεωργακαράκου, ΙΚΕΑ Range Manager Ελλάδος & Κύπρου ανέφερε σχετικά: «Χαιρόμαστε πολύ που βραβευόμαστε για προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στην τόσο σημαντική για εμάς κατηγορία γύρω από τον ύπνο. Η ανθεκτικότητα, η άνεση και τα υλικά είναι αυτά που κάνουν τα προϊόντα ύπνου και ειδικά τα στρώματά μας να διαφέρουν, σε συνδυασμό με τη δωρεάν εγγύηση αλλά και τις 40 μέρες δυνατότητα επιστροφής για δοκιμή σε πραγματικό περιβάλλον και χρόνους, που δίνουν την ασφάλεια και την επιλογή στον πελάτη να μας θεωρεί προορισμό για την κατηγορία».

Τα Sleep Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications, επιβραβεύοντας και αναδεικνύοντας την αριστεία και καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες ύπνου.