Μετατρέψτε το Γκαράζ σας σε Γραφείο

    Από: Startup Team

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε χρόνια χωρίς να χρησιμοποιούν το γκαράζ τους ή απλά το χρησιμοποιούν ως χώρο αποθήκευσης – χωρίς να βλέπουν την δυναμική που προσφέρει ο χώρος αυτός. Ωστόσο, εάν εργάζεστε από το σπίτι ή τρέχετε τη δική σας επιχείρηση – μπορείτε με πολύ απλά βήματα να μετατρέψετε το γκαράζ σας σε ένα λειτουργικό γραφείο. Λόγω του πόσο χρονοβόρο είναι να μετακινηθεί κάνεις προς τον χώρο εργασίας του και ταυτόχρονα η  αύξηση της τιμής της βενζίνης και του πετρελαίου κάνουν πλέον πολλούς επαγγελματίες να εξετάζουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι τους για να γλιτώνουν χρήματα και χρόνο.

Γίνετε δημιουργικοί

Μετατρέψτε το Γκαράζ σας σε Γραφείο

Ένα από τα κυριότερα βήματα για να μετατρέψετε το γκαράζ σας σε γραφείο, είναι να εξετάσετε την αλλαγή δάπεδου σε κάτι πιο ελκυστικό από το κανονικό γκρίζο, σκουριασμένο και λερωμένο δάπεδο του γκαράζ σας. Για παράδειγμα, η Global Garage Flooring & Design διαθέτει ένα συμπαγές σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ομοιογενές στερεό χρώμα φινίρισμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια του τσιμέντου και σκυροδέματος Σύστημα βαφής που ενσωματώνει υψηλής ποιότητας σκυροδέματος βαφές. Επίσης, δώστε στο γκαράζ σας μια φρεσκάδα, βάφοντας το με φωτεινά χρώματα ή εφαρμόζοντας ένα quick coat paint  στην πόρτα του γκαράζ σας, για να δημιουργήσετε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση του χώρου, ώστε να καλωσορίζετε διάφορους εργαζόμενους, συναδέλφους και πελάτες.

Δημιουργία Ανοιχτού Χώρου

Ο καθένας μπορεί να εντοπίσει, αντικείμενα που δεν μπορούν να χωρέσουν μέσα στις ντουλάπες σας, το υπόγειο σας, ή τη σοφίτα. Χρειάζεται να κάνετε χώρο για τα απαραίτητα εργαλεία του γραφείου σας μαζεύοντας τα περιττά πράγματα που φυλάσσατε μέσα στο γκαράζ σας. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε τον επιπλέον χώρο για να δώσετε μια προσωπική αίσθηση του χώρου για να νιώσετε οτι εργάζεστε σαν στο σπίτι σας. Έχετε στο νου σας τα πλαστικά μεγάλα κουτιά, είναι ιδανικά για την αποθήκευση πραγμάτων που δεν χρειάζεστε ώστε να είναι ο χώρος σας οργανωμένος.

Θερμοκρασία

Μετατρέψτε το Γκαράζ σας σε Γραφείο

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το γκαράζ σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθεια για να μονώσετε το γκαράζ σας και να το καλωδιώσετε με το υπόλοιπο σπίτι σας ώστε να έχει την ίδια θερμοκρασία. Δεν νομίζουμε να θέλετε ένα γραφείο που να είναι πάρα πολύ κρύο το χειμώνα ή πολύ ζεστό το καλοκαίρι.

Φωτισμός

Αυτό συχνά παραβλέπεται, ένα σκοτεινό ή μουντό γκαράζ μπορεί να σας προκαλέσει αντιπαραγωγικότητα. Με το σωστό φωτισμό, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την επιχείρησή σας αναλόγως, και θα παραμένετε σε εγρήγορση και έχοντας ζωντάνια.

Συγκρατήστε τα κόστη χαμηλά

Πράγματα όπως ασύρματη σύνδεση στο Internet, HVAC, μόνωση τοίχων, built-in ντουλάπια, φωτιστικά, έπιπλα μπορεί να οδηγήσουν σε ένα πολύ δαπανηρο project – για αυτό να είστε προσεκτικοί με τις τσέπες σας.

 

 

Τι να δείτε επίσης για να πάρετε περισσότερες ιδέες:

 

Original Info: www.smallbizdaily.com