Το LoveGreece.com και το epixeiro.gr εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους

    Από: Startup Team

Η νέα στήλη LoveGreece του epixeiro.gr βρίσκεται στον «αέρα».

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησε το LoveGreece.com (www.lovegreece.com) με το επιχειρηματικό portal epixeiro.gr (www.epixeiro.gr) για την προβολή χαρισματικών Ελλήνων επιχειρηματιών από διάφορους τομείς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τη δημιουργία της μόνιμης στήλης LoveGreece στο epixeiro.gr (www.epixeiro.gr) και οι δύο πλευρές στοχεύουν στην προώθηση, μέσω της δημιουργίας υψηλής ποιότητας βίντεο και συνεντεύξεων, του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος.  Το epixeiro.gr (www.epixeiro.gr) θα φιλοξενεί κάθε βδομάδα δύο νέες ιστορίες επιχειρηματιών, από την πλατφόρμα του LoveGreece.com (www.lovegreece.com).

Το LoveGreece.com (www.lovegreece.com), το οποίο ιδρύθηκε το 2013, αποτελεί μια πρωτοβουλία για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Η εν λόγω πλατφόρμα υποστηρίζεται από τη Τζίνα Μαμιδάκη, Πρόεδρο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη.

Ο Project Director του LoveGreece.com (www.lovegreece.com) Βασίλης Μπαρτζώκας, όσον αφορά στη θεμελίωση της συνεργασίας δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι, καθώς  με αυτή τη συνεργασία το περιεχόμενό μας θα διατεθεί μέσα από τις σελίδες ενός πολύ δημοφιλούς επιχειρηματικού portal» και συνέχισε επισημαίνοντας ότι «με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν ευρύτερα γνωστές οι δράσεις και οι ιστορίες των ανθρώπων που έχουμε επιλέξει να παρουσιάσουμε».

Το epixeiro.gr (www.epixeiro.gr), εδώ και 4 χρόνια, έχει ως στόχο να ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα, επιχειρήσεις, υποψήφιους επενδυτές, αλλά και το ευρύ κοινό για τις εξελίξεις σε θέματα που τους αφορούν. Σκοπός της ιστοσελίδας είναι, να γίνει το μέσο μιας άμεσης, συνεχούς και παραγωγικής επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Από τη μεριά του, ο ιδρυτής του epixeiro.gr Βαγγέλης Xαμπηλομάτης, σχολίασε αναφορικά με τη νέα στήλη  «Tο LoveGreece.com είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία του ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη, η οποία έχει ως στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να ενισχυθεί η ζήτηση για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες.»

Στη συνέχεια τόνισε την επιθυμία του epixeiro.gr (www.epixeiro.gr) να στηρίζει τέτοιου είδους πρακτικές, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοιες εξωστρεφείς προσπάθειες, επιχειρώντας να αναδείξουμε ανθρώπους οι οποίοι με το ήθος και τη δημιουργικότητά τους προσπαθούν να ξεχωρίσουν. Η εν λόγω συνεργασία είναι η αρχή μίας νέας σειράς δράσεων που θα πραγματοποιήσει το epixeiro.gr για την ανάδειξη του πολιτισμού, των τεχνών και της επιχειρηματικότητας.»