Συνέντευξη Startup.gr: ΝΕWLAW

    Από: Startup Team

Η δικηγορική μας εταιρία Τσιλώνης-Βογιατζόγλου, με το διακριτικό σήμα ΝEWLAW, (www.newlaw.gr) προσφέρει online νομικές υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρήσεις για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Διαθέτει την υποδομή και την τεχνογνωσία που της επιτρέπει να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και να χειρίζεται με επιτυχία υποθέσεις, συμφωνίες και συναλλαγές. Η υψηλή κατάρτιση, το ήθος και η πολυετής πρακτική εμπειρία των δικηγόρων μας εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών και το αποτέλεσμα. Εκπροσωπούμε τους πελάτες μας ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου, καθώς και όλων των κατώτερων ελληνικών πολιτικών και διοικητικών δικαστηρίων.

Συνιδρυτές της πρώτης πλατφόρμας online νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ο Βίκτωρ Τσιλώνης και η Αυγή Βογιατζόγλου, παρουσιάζουν εν περιλήψει το δικηγορικό τους προφίλ.

Ο Βίκτωρ Τσιλώνης τυγχάνει μάχιμος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με πλούσια εμπειρία σ’ ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων αστικού, εμπορικού, ποινικού και εργατικού δικαίου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, με αξιόλογη δικαστική εμπειρία ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2014 το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο λαμβάνοντας υπ’ όψη και την εμπειρία του από τη δίκη Μιλόσεβιτς τον διαπίστευσε ως τον πρώτο Έλληνα δικηγόρο που είναι ικανός να συμμετέχει στην υπεράσπιση κατηγορουμένων ή εκπροσώπηση θυμάτων ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (assistant to counsel). Επιπλέον, μετά τη θέσπιση του Ν. 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά («νόμος Κατσέλη»), εξειδικεύτηκε ως μέλος του νομικού τμήματος της ένωσης καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ Θεσσαλονίκης για δύο έτη στα ακανθώδη ζητήματα της υπερχρέωσης των πολιτών και συνέδραμε ως συνήγορος στην έκδοση σημαντικών αποφάσεων για εκατοντάδες πολίτες.

Η Αυγή Βογιατζόγλου τυγχάνει μάχιμη δικηγόρος Θεσσαλονίκης, παρέχει νομικές υπηρεσίες σε εταιρίες τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστικό επίπεδο και αναλαμβάνει το σύνολο των εταιρικών τους υποθέσεων. Παρέχει υπηρεσίες σχετικές με ένα μεγάλο εύρος θεμάτων εταιρικού δικαίου συμπεριλαμβανομένης μεταξύ άλλων της σύνταξης καταστατικών, πρακτικών διοικητικών συμβουλίων και γενικών συνελεύσεων. Διαθέτει γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των εταιριών όντας η ίδια νομικός σύμβουλος, εταίρος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων. Παρέχει έτσι υπηρεσίες έχοντας υπόψη ότι οι πελάτες δεν έχουν ανάγκη από δικηγόρους που απλώς γνωρίζουν το νόμο και τους πληροφορούν για αυτόν, αλλά από δικηγόρους με εξειδίκευση, που αντιλαμβάνονται το όραμά τους και βοηθούν στην επίτευξή του με αποτελεσματικό τρόπο.

Μερικά λόγια για εσάς

Η NEWLAW παρακολουθεί στενά τις διαρκείς αλλαγές και εξελίξεις στην νομοθεσία στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο στην χώρα και προσφέρει ενημερωμένες υπηρεσίες σε όλο το πεδίο των αναγκών του πολίτη και των εταιριών.

Εξειδικεύεται στη συμβουλευτική, στην εξωδικαστική επίλυση δικαστικών διαφορών και στη διαιτησία. Έχουμε αναπτύξει εκτεταμένη εμπειρία με έμφαση σε:

Υποθέσεις επιχειρήσεων και εταιριών

–        Σύνταξη και διαχείριση συμβάσεων / Υποστήριξη πελατών σε διαπραγματεύσεις πάσης φύσεως και εκτέλεση συμβατικής αλληλογραφίας

–        Σύνταξη και επιμέλεια καταστατικών και συμφωνητικών σύστασης, λύσης και τροποποιήσεων όλων των εταιρικών τύπων

–        Σύνταξη πρακτικών διοικητικού συμβουλίου και γενικών συνελεύσεων

–        Συμβουλές αναφορικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών του ΔΣ, τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί εταιριών και τους κανόνες των εποπτικών αρχών

–        Εκπροσώπηση ενώπιον κάθε αρχής ή Δικαστηρίου

–        Κατοχύρωση εμπορικής επωνυμίας και εμπορικού σήματος, εθνικού, κοινοτικού και παγκόσμιου

–        Κατοχύρωση ζητημάτων βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως εφευρέσεων ή πατέντας

–        Υποθέσεις διεκδίκησης και είσπραξης κάθε είδους απαιτήσεων από αφερέγγυους οφειλέτες για απαιτήσεις που προέρχονται από επιταγές, συναλλαγματικές, τιμολόγια, συμβάσεις δανείου κτλ.

Υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Η εταιρία μας διαθέτει πλούσια εμπειρία και άριστη κατάρτιση στο πεδίο του Νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Έχουμε εκπροσωπήσει πάνω από 100 πολίτες σε όλη την Ελλάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα και έχουμε δημοσιεύσει με επιστημονικά σχόλια πέντε οριστικές αποφάσεις στη μεγαλύτερη βάση νομολογίας και νομοθεσίας στην Ελλάδα (ΝΟΜΟΣ) την οποία συμβουλεύονται καθημερινά η συντριπτική πλειοψηφία δικαστών, εισαγγελέων και δικηγόρων.

Υποθέσεις αστικού δικαίου

–        Σύνταξη και διαχείριση συμβάσεων / Υποστήριξη πελατών σε διαπραγματεύσεις πάσης φύσεως και εκτέλεση συμβατικής αλληλογραφίας

–        Υποθέσεις αδικοπραξιών, ατυχημάτων και προσβολής προσωπικότητας

–        Υποθέσεις οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου

–        Υποθέσεις αυτοκινητικών ατυχημάτων

–        Υποθέσεις εμπραγμάτου δικαίου (αγοραπωλησία ακινήτων, υποθέσεις διατήρησης ή διατάραξης νομής)

Υποθέσεις Ποινικού Δικαίου

–        Υποθέσεις σωματικής βλάβης

–        Ψευδής καταμήνυση, εξυβρίσεις, συκοφαντικές δυσφημίσεις

–        Οικονομικό έγκλημα και φορολογικά αδικήματα

–        Πλαστογραφίες, ακάλυπτες επιταγές

–        Απάτες

–        Παραβάσεις καθήκοντος

–       

Υποθέσεις Διοικητικού Δικαίου

–        Αιτήσεις ακύρωσης και αγωγές αποζημίωσης κατά του Δημοσίου

–        Αιτήσεις ακύρωσης κατά σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων (αποτάξεων από τα σώματα ασφαλείας)

–        Διοικητικές πρόσφυγες κατά πράξεων επιβολής προστίμων, φορολογικών παραβάσεων, απόρριψης από δημόσιους διαγωνισμούς 

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Η NEWLAW αποτελεί την υλοποίηση της ιδέας του ιδρυτή Βίκτωρα Τσιλώνη για τη δημιουργία online νομικών υπηρεσιών, μιας ιδέας που γεννήθηκε το 2011 και απέκτησε εν τέλει σάρκα και οστά με πολύ κόπο, χρόνο, και αφοσίωση τον Δεκέμβριο του 2015.

Με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας NEWLAW (www.newlaw.gr) στοχεύουμε στην εξέλιξη και φέρνουμε την αλλαγή στον τρόπο παροχής νομικών υπηρεσιών. Αξιοποιήσαμε την εμπειρία που διαθέτουμε στην μάχιμη δικηγορία και την αντίληψη που έχουμε αποκομίσει για τις ανάγκες του πελάτη, ιδιώτη και επιχείρησης, με σκοπό να προχωρήσουμε τις υπηρεσίες μας ένα βήμα παραπέρα, στην πιο σύγχρονη, εύστοχη, πρακτική και αποτελεσματική παρουσία μας δίπλα του στην ψηφιακή εποχή. Οι ανάγκες εν έτει 2016 έχουν αλλάξει και οι υπηρεσίες μας τις ακολουθούν και τις καλύπτουν.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη Startup.gr: ΝΕWLAW

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που χρειάζονται νομική κάλυψη και εκπροσώπηση. Η εταιρία μας τοποθετεί τη διαπροσωπική επαφή στο κέντρο της σχέσης της με τον πελάτη. Προσφέρει όμως ένα επιπλέον εργαλείο στις υπηρεσίες του πελάτη, την πλατφόρμα NEWLAW (www.newlaw.gr), η οποία αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα online νομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Μέσα από τη χρήση της πλατφόρμας ο πελάτης μπορεί άμεσα, από το σπίτι του ή την επιχείρησή του, να ξεκινήσει τη διευθέτηση της υπόθεσης που τον απασχολεί.

Ο τρόπος είναι απλός: Απαντά σε ερωτήσεις που έχουν ήδη ετοιμαστεί από εμάς ανάλογα με τη φύση της υπόθεσης που τον αφορά και αποστέλλει ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ή δικαιολογητικά που χρειάζονται για τη διευθέτηση της υπόθεσής του. Ο σκοπός μας είναι ξεκάθαρος: Να κερδίσει χρόνο και χρήμα, αφού έτσι ο ενδιαφερόμενος αποφεύγει άσκοπες μετακινήσεις και ραντεβού, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται ο απαιτούμενος χρόνος και το κόστος για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Επιπλέον, η NEWLAW παρέχει για τις επιχειρήσεις νομική κάλυψη σε όλο το πλέγμα των εταιρικών υποθέσεων είτε μέσα από το γενικό μενού των υποθέσεων της πλατφόρμας είτε με τη δημιουργία προφίλ ειδικά για την εκάστοτε επιχείρηση πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there

Όραμα, τόλμη, πίστη και δουλειά! Η δημιουργία και η πρόοδος νέων επιχειρήσεων αποτελεί το μέλλον των πολιτών, αλλά και της χώρας μας στον καιρό της κρίσης που διανύουμε. Οφείλουμε να υπηρετήσουμε τις επιχειρήσεις μας με συνέπεια, πείσμα και στόχο στην αλλαγή και το αποτέλεσμα.

Η NEWLAW είναι εδώ ως νέα επιχείρηση για να υποστηρίξει με τον πλέον κατάλληλο και σύγχρονο τρόπο τις νέες επιχειρήσεις! Ελάτε να συνεργαστούμε στον νέο κόσμο νομικών υπηρεσιών και επιχειρηματικής δράσης!

Πώς διασφαλίζετε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων καθώς και των πληρωμών;

Εξαρχής θέσαμε ως προτεραιότητα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία προσωπικών δεδομένων και των συναλλαγών που θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας. Όσον αφορά την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, ενδεικτικά και μόνο πρέπει να σημειώσουμε ότι  η εταρία μας είναι η πρώτη δικηγορική εταιρία στην Ελλάδα της οποίας η ιστοσελίδα λειτουργεί με το ανώτατο SSL (SSL Extended Validation), δηλαδή ένα SSL που χρησιμοποιούν τράπεζες, οργανισμοί ασφάλειας και πολυεθνικές εταιρίες. Όσον αφορά την ασφάλεια των συναλλαγών αυτή εξασφαλίστηκε μέσα από την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με την Τράπεζα Πειραιώς έτσι ώστε όλες οι διαδικτυακές συναλλαγές των χρηστών της NEWLAW να γίνονται με διασύνδεση σύστημα της ηλεκτρονικής τραπεζικής της ως άνω τράπεζας (www.winbank.gr), το οποίο όχι μόνο έχει λάβει διεθνείς διακρίσεις, αλλά έχει και υψηλότατες προδιαγραφές ασφαλείας.