​Η Metavallon Επιστρέφει Δυναμικά με Νέο Πανευρωπαϊκό Κύκλο του The Accelerator

    Από: Startup Team

Και η… επιτάχυνση συνεχίζεται: Μετά από δύο επιτυχημένους κύκλους, το Τhe Accelerator επιστρέφει.

Το φετινό πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε επιλεγμένες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές startups πρώιμου σταδίου να μεγαλώσουν γρήγορα κι αποτελεσματικά μέσα από μια ενταντική 4-μήνη διαδικασία επιχειρηματικής επιτάχυνσης! ​

Ο στόχος του: να δώσει σε καινοτόμες εταιρείες την ώθηση που χρειάζονται ώστε να εξελίξουν και να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στο παγκόσμιο επιχειρηματικό στερέωμα.

Τι να περιμένετε από το The Accelerator 2016

Βασισμένο στην εμπειρία των προηγούμενων ετών, το Τhe Accelerator 2016 θα προσφέρει στις ομάδες που συμμετέχουν ένα ακόμα πιο δυναμικό πλαίσιο επιτάχυνσης και ενδυνάμωσης. Πιο συγκεκριμένα:

● 22.000€ με τη μορφή επένδυσης στις startups ως κεφάλαιο εκκίνησης.

παροχή υποστήριξης και καθοδήγηση από τους πλέον έμπειρους επιχειρηματίες, επενδυτές και ειδικούς σε startups, τόσο από την Ελλάδα και την Ευρώπη όσο και από τις Η.Π.Α.

● Σημαντική έκθεση στις διεθνείς αγορές μέσα από το εδραιωμένο δίκτυο επαφών της Metavallon σε Ευρώπη και Αμερική.

● Την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Silicon Valley και να συναντηθούν με έμπειρους επιχειρηματίες και διεθνείς επενδυτές, στο πλαίσιο της σχετικής αποστολής που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ως μέρος του προγράμματος.

● Πάνω από 200.000$ σε δωρεάν υπηρεσίες και προγράμματα με στόχο να βοηθήσουν τις συμμετέχουσες επιχειρίσεις να μεγαλώσουν ακόμα πιο γρήγορα – μια ευγενική προσφορά του διεθνούς δικτύου συνεργατών της Metavallon, όπως η Microsoft και η Amazon.

Επιπλέον παροχές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το The Accelerator έχει σχεδιαστεί για τεχνολογικές startups με που δραστηριοποιούνται στα ακόλουθα πεδία:

● FinTech
● B2B & Enterprise
● Big Data & Artificial Intelligence
● Virtual Reality & Augmented Reality
● Internet of Things
● SaaS & Cloud services
● Telecommunications & Mobile
● Energy & Cleantech
● Health & Biotech
● Science

Το The Accelerator απευθύνεται σε όλες τις τεχνολογικές startup – αν και όσες δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς θα έχουν σημαντικό πλεονέκτημα στη διαδικασία επιλογής.

Oι αιτήσεις άνοιξαν!

Οι αιτήσεις έχουν πλέον ανοίξει, με τον πρώτο κύκλο υποβολής να κλείνει στις 30 Μαρτίου και την τελική προθεσμία υποβολής να λήγει στις 27 Απριλίου. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 6η Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τα μέσα Οκτωβρίου, συμπεριλαμβάνοντας την μοναδική αποστολή με διάρκεια ενός μήνα στη Silicon Valley.

Η πρωτοβουλία του The Accelerator είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους οραματίζονται τολμηρά και δημιουργούν δραστικά.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το The Accelerator μέσα από το blog και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Metavallon (Facebook, Twitter,Pinterest, Google+, Linkedin)…

… και αν είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον επιχειρηματικό κόσμο, συμπληρώστε την αίτηση!​