Το e-table.gr στηρίζει 5 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του να δωρίζουν Πόντους Επιβράβευσης

    Από: Startup Team

Το e-table.gr, η πρώτη ολοκληρωμένη υπηρεσία για δωρεάν online κρατήσεις σε εστιατόρια, δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του να εξαργυρώνουν τους Πόντους Επιβράβευσης, που έχουν συγκεντρώσει κάνοντας χρήση της υπηρεσίας, σε δωρεές που ξεκινούν από 5 ευρώ σε 5 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες, κάνοντας εντελώς δωρεάν online κρατήσεις ή γράφοντας κριτικές στην πλατφόρμα του e-table.gr, κερδίζουν πόντους, που στη συνέχεια μπορούν να δωρίσουν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, βοηθώντας κοινωνικές ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη, χωρίς να τους στοιχίζει απολύτως τίποτα.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, η ΕΛΕΠΑΠ, το Μαζί για το Παιδί, Το Χαμόγελο του Παιδιού και Η Κιβωτός του Κόσμου είναι οι πέντε ΜΚΟ που επέλεξαν μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας οι χρήστες του e-table.gr για συμμετοχή στην Ενέργεια. Πολύ εύκολα, μέσα από τη Σελίδα «Οι Πόντοι μου», οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν πόσους Πόντους θέλουν να εξαργυρώσουν και σε ποιον ΜΚΟ θα δωρίσουν τα αντίστοιχα χρήματα.

Ο συνιδρυτής του e-table.gr, Κώστας Σαριδάκης με αφορμή τη νέα αυτή πρωτοβουλία δήλωσε: «Μέχρι σήμερα οι χρήστες μας χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία μας είτε λόγω της ευκολίας στη διαδικασία αναζήτησης και κράτησης είτε για τις δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις που προσφέρει. Με την ενέργεια αυτή προσθέτουμε έναν ακόμα λόγο για να το κάνουν συμβάλλοντας στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τους συνανθρώπους μας.»

Έπειτα και από την πρόσφατη επέκταση στη Νάξο και τον Αργοσαρωνικό,  το e-table.gr αριθμεί πλέον περισσότερα από 1700 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 24 πόλεις της Ελλάδας, ενώ έχει εξυπηρετήσει πάνω από 150.000 πελάτες. Στο πλαίσιο αυτό και καθώς το e-table.gr μεγαλώνει, θέτει ως βασικό μέλημα, την ενσωμάτωση όλο και περισσότερων πρακτικών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις δραστηριότητες του, δημιουργώντας αξία τόσο για τους χρήστες όσο και για την κοινωνία.