Το Gadget Flow Παρουσιάζει το Επίσημο Κατάστημα του

    Από: Startup Team
πηγή: cnn.gr

Το Gadget Flow είναι μια απο τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων στο ίντερνετ με περισσότερες από 7 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα.

Ο στόχος τους είναι να κάνουν την όλη διαδικασία της αναζήτησης ποιοτικών προϊόντων εύκολη και ευχάριστη. Μέχρι σήμερα η πλατφόρμα έχει προβάλλει περισσότερα από 10,000 προϊόντα μέσα από 140+ κατηγορίες. Έχουν περισσότερους απο 600.000 χρήστες που τους ακολουθούν στα social media, με την παρουσία τους σε πλατφόρμες όπωςFacebookTwitter, και Instagram. Το Gadget Flow αναρτά 12 καινούργια προϊόντα καθημερινά καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Ψάχνοντας το κάθε προϊόν, οι χρήστες μπορούν είτε να το αποθηκεύσουν στο wish list τους, είτε να αγοράσουν το προϊόν κατευθείαν από την ιστοσελίδα του πωλητή, επιλέγοντας “Buy Now”. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους κανάλι (my feed) με βάση τις αγαπημένες κατηγορίες.

Παρουσιάζοντας το The Gadget Flow Shop

Πριν απο μερικούς μήνες, η συνιδρύτρια του Gadget Flow και επικεφαλής του Marketing, η Κάσσυ Ούστα σκέφτηκε την ιδέα να λανσάρουν στο Gadget Flow το δικό τους κατάστημα. Δούλεψαν πάνω σε αυτή την ιδέα αρκετό καιρό και τελικά παρουσίασαν το Gadget Flow shop μέσα στον Αύγουστο του 2016. Η ιδέα ήταν να συνεργαστούν με τους πωλητές και να προσφέρουν τα προϊόντα που προβάλλουν απευθείας στο κατάστημα τους και σε ανταγωνιστικές τιμές. Το σχέδιο τους είναι να προσθέτουν καινούργια προϊόντα στο κατάστημά τους σε εβδομαδιαία βάση και να τα προωθούν μέσω της πλατφόρμας τους. Η Κάσσυ Ουστα ειναι head της ομάδα του Marketing στο Gadget Flow από τότε που δημιουργήθηκε η πλατφόρμα και η ιδέα του καταστήματος είναι μια από τις καλύτερες συνεισφορές της για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πλατφόρμας μέχρι σημερα.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
cnn.gr