Digital Reviews: Ανασκόπηση στις καλύτερες ιδέες που αναπτύξαμε φέτος!

    Από: Startup Team
πηγή: developgreece.com

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αφήνουμε πίσω, όταν μπαίνει μία νέα σεζόν. Είναι όμως και κάποια «διαμαντάκια» που τα έχουμε πάντα στο προσκήνιο, για να παίρνουμε έμπνευση, να θέτουμε νέους στόχους και να αναβαθμίζουμε διαρκώς τα projects μας.

Τα Digital Reviews αποτελούν μία νέα σειρά άρθρων, η οποία δημιουργήθηκε ακριβώς για να μας υπενθυμίζει τα παραπάνω διαμαντάκια και να τροφοδοτεί τα μελλοντικά μας σχέδια με τις ήδη κατακτημένες μας γνώσεις! Στο πρώτο Digital Review συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες και στρατηγικές που αναπτύξαμε κατά τη φετινή χρονιά με θέμα το Inbound Marketing, το UX Design, την Ψυχολογία του Marketing και τέλος το SEO.

The Inbound Marketing Review

Αντιμετωπίζουμε το Inbound Marketing ως μία αστείρευτη πηγή γνώσεων και πρακτικών, που μεγιστοποιούν την προβολή σας στο διαδίκτυο και ενισχύουν την αφοσίωση των πελατών σας. Ας δούμε τρία βασικά Inbound Marketing άρθρα που βοήθησαν πολλούς από εσάς να μετατρέψετε τους επισκέπτες της σελίδας σας σε πιστούς πελάτες:

Γιατί το Content marketing γίνεται αναγκαίο; Εάν δεν έχετε πεισθεί ακόμα για τη σημασία του Content marketing, σας δίνουμε 10 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αλλάξετε γνώμη!

8 Tips για να κατακτήσετε την τέχνη του Social Media Marketing! Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να χτίσετε μία πετυχημένη καμπάνια στα social mediaTest: Εσείς ξεκινήσατε να κάνετε remarketing; Αν όχι, σας έχουν ξεφύγει πολλά!

Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να στείλετε newsletters; Αναρωτηθήκατε ποτέ μήπως στέλνετε τα newsletters σας λάθος ώρα; Υπολογίσαμε τη στιγμή που οι χρήστες διαβάζουν τα emails τους και είναι δεκτικοί να κάνουν κλικ για να μάθουν περισσότερα!

Τhe UX Design Review

Το UX Design μας επιφυλάσσει κάθε χρόνο νέες τάσεις και trends. Κάποια από αυτά τα λατρεύουμε, άλλα τα τεστάρουμε καθημερινά, για να αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη άποψη. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα και σας τα παραθέτουμε:

Πώς το Lean UX Design μπορεί να σώσει μία startup; Γνωρίζουμε ότι το ξεκίνημα μίας νέας επιχείρησης είναι αληθινά συναρπαστικό! Τι γίνεται όμως όταν η παρουσία σας στην αγορά δεν αποφέρει τα αποτελέσματα που είχατε φανταστεί; Ίσως βρείτε τη λύση που αναζητάτε στις δυνατότητες που προσφέρει το Lean UX Design.

Όλα τα UX Trends του 2017 για ένα καλύτερο Conversion Rate! Ακούμε συχνά να λένε πως το 2017 ήταν η χρονιά των UX Trends. Οι UX Designers της Develop Greece συμφωνούν και σας το επιβεβαιώνουν. Και το καλύτερο… σας τα αποκαλύπτουν σε μορφή Infographic!

Πώς να αυξήσετε τις παραγγελίες του eshop σας μέσω του UX Design! Πρόκειται για ένα θέμα που μας απασχολεί καθημερινά. Τι είναι αυτό που παρακινεί έναν χρήστη να πραγματοποιήσει μία αγορά; Στο συγκεκριμένο άρθρο σας απαντάμε από τη σκοπιά του UX Design!

The SEO Review

Το SEO journey της φετινής χρονιάς ήταν αρκετά καρποφόρο! Υιοθετήσαμε νέες πρακτικές, αξιολογήσαμε προσεκτικά αυτές που εφαρμόζαμε μέχρι τώρα και κάναμε αμέτρητες ώρες testing με απώτερο στόχο… να τοποθετήσουμε τους πελάτες μας στην κορυφή των αναζητήσεων της Google! Τα παρακάτω άρθρα αποτελούν κομβικές στάσεις του φετινού μας ταξιδιού στον κόσμο του SEO:

Πώς να αυξήσετε το SEO Traffic μέσα σε 30 ημέρες [+eBook]! Ο Πλήρης Οδηγός SEO της Develop Greeceέχει τη μορφή ημερολογίου και περιλαμβάνει ένα tip για κάθε μέρα. Εάν δεν έχετε διαβάσει ακόμα το ebook μας, μπορείτε να το κατεβάσετε στο site μας δωρεάν!

Παράγοντες SEO Ranking 2017: 7 αλήθειες και 1 μύθος. Επειδή οι αλήθειες θα πρέπει να λέγονται και οι μύθοι να καταρρίπτονται, δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο άρθρο, με σκοπό να διαλευκάνουμε το τοπίο και να σας οδηγήσουμε στη σωστή κατεύθυνση.

Πώς να γράφετε SEO friendly άρθρα! Τα SEO friendly άρθρα είναι το Α και το Ω ενός καλοστημένου blog. Δεν αρκεί λοιπόν τα άρθρα σας να αρέσουν στους αναγνώστες του blog σας, θα πρέπει να αρέσουν και στις μηχανές αναζήτησης!

Τhe Psychology of Marketing Review

Όταν ξεκινήσετε να μελετάτε την καταναλωτική συμπεριφορά του αγοραστικού κοινού, δεν υπάρχει γυρισμός. Η Ψυχολογία του Marketing ερμηνεύει διεξοδικά κάθε στάδιο μιας αγοράς, από την επιλογή του προϊόντος μέχρι και την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ας δούμε τρία χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Πώς να ενθαρρύνετε την ψυχολογία των πελατών. Έχετε ακούσει για την έννοια του πόνου των αγορών; Πρόκειται για την αρνητική ψυχολογία που δημιουργείται στον καταναλωτή κατά τη διαδικασία της πληρωμής. Σκοπός του παραπάνω άρθρου είναι να σας δείξει πώς θα βελτιώσετε την ψυχολογία των πελατών με 6 γρήγορους τρόπους.

e-shop: Πως οι εκπτώσεις θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας. Σωστά διαβάσατε! Οι εκπτώσεις πράγματι αυξάνουν τις πωλήσεις, ακόμα κι αν η μείωση της τιμής είναι πολύ μικρή. Και αυτό, διότι στοχεύουν κατευθείαν στην ψυχολογία του καταναλωτή και τον ωθούν σε αγορά. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν όσο είναι καιρός την περίοδο εκπτώσεων, ακολουθώντας τις κατάλληλες στρατηγικές!

Πώς να παρουσιάζετε την τιμή στους πελάτες. Πολλές φορές η τιμή από μόνη της αποτρέπει το αγοραστικό κοινό να προβεί σε μία αγορά. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, σας δίνουμε έξυπνα tips, για να καθησυχάσετε τους πελάτες σας στη στιγμή!

 

Το πρώτο Digital Review κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Επειδή όμως τα digital νέα δεν σταματούν ποτέ, ετοιμάζουμε ήδη τις θεματικές που θα καλύψει το δεύτερο άρθρο της σειράς. Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Develop Greece για περισσότερες πληροφορίες!

διαβάστε περισσότερα εδώ:
developgreece.com