Δωρεάν τριήμερο workshop επιχειρηματικότητας στην Πάτρα από το VentureGarden

    Από: Startup Team

To GreenHouse έρχεται στην Πάτρα! Το δωρεάν τριήμερο workshop επιχειρηματικότητας που διοργανώνει το VentureGarden με την υποστήριξη του Patras Science Park θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαΐου.

Για να μάθετε περισσότερα και να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε τη σελίδα: http://www.venturegarden.gr/el/greenhouse

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έως 8 Μαΐου 2018.

Σχετικά με το GreenHouse

Το GreenHouse είναι μια ειδική έκδοση του VentureGarden που υποστηρίζει επιχειρηματίες σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν τριήμερα εκπαιδευτικά εργαστήρια. Με αυτόν τον τρόπο, η Ελληνική Πρωτοβουλία επεκτείνει σε όλη την Ελληνική επικράτεια την υποστήριξη που παρέχει σε επιχειρηματίες. Τα εργαστήρια αυτά βοηθούν τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση! Ξεκινάμε από Παρασκευή απόγευμα και μέχρι την Κυριακή δουλεύουμε πάνω στις επιχειρηματικές σας ιδέες.

Από τη δουλειά μας με περισσότερες από 400 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η ομάδα του VentureGarden φέρνει μαζί της διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες. Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες, για να μοιραστούν τη δική τους οπτική και να βοηθήσουν στην πράξη.

Ελάτε με τους φίλους ή και μόνοι σας στο GreenHouse για να δουλέψετε την επιχειρηματική σας ιδέα. Αλλά αν δεν έχετε ακόμα ιδέα και απλά σας ενδιαφέρει η επιχειρηματικότητα, δεν πειράζει! Ελάτε και μπείτε σε μια ομάδα, βοηθήστε με τις γνώσεις σας και μάθετε αντίστοιχα από τους άλλους.