Google my Business και πλεονεκτήματα

    Από: Startup Team
πηγή: knowcrunch.com

Πώς μπορείτε εύκολα να είστε σε επαφή με υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες;

Πλέον το φυσικό σας κατάστημα ή η επιχείρησή σας επιβάλλεται να έχει ισχυρή παρουσία και στο διαδίκτυο. Το καλύτερο εργαλείο, για να το πετύχετε αυτό, είναι το Google my Business. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν και να προσαρμόσετε τον τρόπο που εμφανίζονται οι πληροφορίες της εταιρείας σας στην αναζήτηση της Google και στους Χάρτες.

Οφέλη της χρήσης του Google my Business

Καταρχάς, έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε εσείς τις πληροφορίες που εμφανίζονται στους χρήστες, όταν αναζητούν την επιχείρησή σας στη Google. Σιγουρευτείτε ότι έχετε προσθέσει την ταχυδρομική και την ηλεκτρονική διεύθυνση αλλά και το ωράριο λειτουργίας. Αυτόματα, η επιχείρησή σας θεωρείται πιο αξιόπιστη από τους καταναλωτές. Αφού φτιάξετε τον λογαριασμό σας, να δημοσιεύετε συχνά φωτογραφίες και βίντεο από δραστηριότητες, εκδηλώσεις ή νέες υπηρεσίες. Σύμφωνα με έρευνες, οι φωτογραφίες μπορούν ν’ αυξήσουν μέχρι και 35% τα clicks στη σελίδα σας!

Επίσης, μπορείτε να δείτε πώς οι πελάτες σας αναζήτησαν και από πού προέρχονται. Φτιάχνοντας καμπάνιες στο AdWords θα παρακολουθείτε με ευκολία την απόδοσή τους και τα στατιστικά του λογαριασμού σας. Τέλος, μην αγνοείτε τα σχόλια και τις κριτικές των πελατών σας. Απαντήστε τους και βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν κανένα παράπονο. Να θυμάστε ότι η καλύτερη διαφήμιση για μια επιχείρηση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες!

διαβάστε περισσότερα εδώ:
knowcrunch.com