Χρησιμοποιήστε τα blogposts του site σας για να δημιουργήσετε νέο content

    Από: Startup Team
πηγή: knowcrunch.com

Αφιερώστε χρόνο στη δημιουργία αξιόλογου content

H δημιουργία περιεχομένου είναι μια απαιτητική δουλειά που χρειάζεται χρόνο. Παράλληλα, είναι απαραίτητη μια στρατηγική περιεχομένου, ώστε να καθοριστεί το κοινό που απευθυνόμαστε αλλά και η προώθηση του υλικού που δημιουργήσαμε. Ας δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κείμενα,
που έχουν παραχθεί για το website μας!

Τροποποιήστε τη μορφή των κειμένων σας και προωθήστε το νέο υλικό σας

Αρχικά, μια καλή ιδέα είναι να μετατρέψουμε το blogpost σε podcast. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηχητικό αρχείο εύκολα ακόμη και με το κινητό σας και να το προωθήσετε στο iTunes, στο SoundCloud ή στο Google Play! Έτσι το κοινό σας θα μπορεί ν΄ακούει το άρθρο όπου βρίσκεται.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα PowerPoint.Στα slides θα προβάλλετε βασικά σημεία των υπηρεσιών της επιχείρησης ή των προϊόντων σας. Ανεβάζοντας αυτό το υλικό στο SlideShare θα διπλασιάσετε τις προβολές του περιεχομένου σας

Μην ξεχνάτε τη δυναμική των videos. Tα videos είναι ο πιο εύκολος τρόπος ν’ αυξήσετε το traffic του site σας αλλά και το engagement με το κοινό. Υπάρχουν αρκετά εργαλεία όπως το Lumen 5, που θα σας βοηθήσουν στην μετατροπή του blogpost σε video.

Τέλος, δοκιμάστε να φτιάξετε ένα infographic. Μην ξεχνάτε ότι κατανοούμε ευκολότερα ό,τι παρουσιάζεται σχηματικά. Θα διαμορφώσετε εύκολα το κείμενό σας και θα το προωθήσετε στο Pinterest. Εργαλεία, όπως το Canva, θα σας βοηθήσουν στη σχεδίαση.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
knowcrunch.com