Άνοιξαν τα 2 πρώτα καταστήματα της Holland and Barrett στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της Βρετανικής αλυσίδας Holland and Barrett στην Ελλάδα είναι γεγονός. Ο Όμιλος Fourlis ξεκινά από την Ελλάδα μία πολύ μεγάλη επένδυση 120 φυσικών καταστημάτων σε 3 χώρες Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Ποια είναι η Holland and Barrett;

H Holland and Barrett είναι μία βρετανική αλυσίδα στον τομέα του Health and Wellness. Με ιστορία άνω των 150 ετών, παρουσία σε περισσότερες από 18 χώρες και περισσότερα από 1600 καταστήματα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία είναι μία πολύ ισχυρή αλυσίδα, όπου έχει περισσότερα από 800 καταστήματα, γεγονός που την κάνει νο1 στον τομέα της.

Ποια είναι τα πρώτα καταστήματα που άνοιξαν στην Ελλάδα;

Αρχικά να πούμε ότι η εταιρία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε 4 κατηγορίες: βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής, φυσικά προϊόντα ομορφιάς, αθλητικά συμπληρώματα και είδη εξειδικευμένης διατροφής. Τα πρώτα 2 καταστήματα όπως είδαμε στη σελίδα της Holland and Barrett στην Ελλάδα σε facebook και LinkedIn είναι στην Κηφισιά (οδός Κασσαβέτη 7) και στην Γλυφάδα ( πλατεία Εσπερίδων 2). Αναμένεται δε και το νέο κατάστημα στο Mall όπως και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Brand.

*Οι φωτογραφίες αναδημοσιεύτηκαν από την επίσημη σελίδα της Holland and Barrett Greece στο LinkedIn