Barilla: Στο Top 10 των πιο αξιοθαύμαστων εταιριών στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Μια ακόμη τιμητική διάκριση για τη Barilla Hellas, αφου βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της λίστας Most Admired Companies Greece για την φετινή χρονιά, όπως αυτή καταρτίζεται από το Fortune σε συνεργασία με την KPMG, ενώ επίσης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 10 εταιρειών που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία 5 χρόνια τα οποία διεξάγεται η έρευνα στη χώρα μας.

Πρόκειται για την πιο σημαντική έρευνα για την εταιρική φήμη στην Ελλάδα, μιας και σε αυτήν λαμβάνουν μέρος 1.700 στελέχη από 319 επιχειρήσεις, τα οποία αξιολογούν εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους λαμβάνοντας υπ’ όψη μια σειρά από κριτήρια όπως την ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η διάκριση της Barilla Hellas αποτελεί επιβράβευση για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, το άριστο εργασιακό περιβάλλον και τα προγράμματα που υλοποιεί σχετικά με την εξάλειψη των διακρίσεων και τη διεύρυνση της κοινωνικής της συνεισφοράς, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αλλά και την εκπαίδευση και την υποστήριξη αγροτών σε νέες τεχνικές αειφόρου καλλιέργειας.

Με αφορμή τη βράβευση της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Barilla Hellas Γιώργος Σπηλιόπουλος δήλωσε: «Με συνέπεια και συνέχεια φιλοδοξούμε να είμαστε εταιρεία πρότυπο αναφορικά με τη λειτουργία μας, και τις σχέσεις μας με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας. Παράλληλα, αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και τις εκάστοτε ανάγκες της, υποστηρίζοντας στην πράξη συνανθρώπους μας και προσφέροντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες και τάσεις, που αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο».

Πηγή: businessnews.gr