Bonus 5 εκατ. ευρώ από τη Σκλαβενίτης στους υπαλλήλους της

    Από: Startup Team

Στην καταβολή έκτακτης παροχής ύψους 5 εκατ. ευρώ προς στους 25.000 εργαζόμενούς της προχώρησε η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, αναφέρουν στο Capital.gr πηγές με γνώση. Η καταβολή της έκτακτης παροχής αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας των υπαλλήλων αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο περνούν οι ημέρες σε νέα σημεία της Αττικής επεκτείνεται η διαδικασία διανομής και κατ΄ οίκον παράδοσης από τον Σκλαβενίτη μέσω της πλατφόρμας e-food. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον ιστότοπο (www.e-food.gr/delivery/menu/sklavenitis) η υπηρεσία διανομής κατ΄ οίκον της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, σε συνεργασία με το e-food, που άρχισε να λειτουργεί την προηγούμενη Δευτέρα στο κατάστημα Σκλαβενίτης στο Περιστέρι, πλέον εξυπηρετεί Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ. Δημήτριος.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από ένα “καλάθι” 2.500 βασικά προϊόντα και να παραγγείλουν και από τα καταστήματα Σκλαβενίτης στον Άγιο Δημήτριο, το Κερατσίνι και τα Σπάτα. Αν ο καταναλωτής παραγγείλει έως τις 4 μ.μ. η παράδοση γίνεται την ίδια ημέρα ενώ για παραγγελίες μετά τις 4:00 μ.μ, η παράδοση γίνεται την επόμενη ημέρα.