Χρυσό βραβείο για την Eminence Hospitality και τον όμιλο Katikies στα Greek Hospitality Awards 2023

    Από: Startup Team
Χρυσό βραβείο για την Eminence Hospitality και τον όμιλο Katikies στα Greek Hospitality Awards 2023

H Eminence Hospitality σε συνεργασία με τον Όμιλο ξενοδοχείων Katikies κατέκτησαν το Gold βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Health and Wellness Experience”, στο πλαίσιο των “Greek Hospitality Awards 2023” για το έργο που υλοποιήθηκε στους χώρους ευεξίας των ξενοδοχείων Katikies στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η απονομή των βραβείων έγινε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Από την έναρξη της συνεργασίας των 2 εταιρειών, οι προσφερόμενες υπηρεσίες βελτιώθηκαν σημαντικά και  έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία των «The Leading Hotels of the World (LHW)”. To μενού των υπηρεσιών αναβαθμίστηκε με την προσθήκη προϊόντων από τη διάσημη εταιρεία φυσικών προϊόντων Grown Alchemist, τηρώντας τα πρότυπα βιώσιμης λειτουργίας. Επιπλέον, για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, η κλινική ευεξίας ξεκίνησε συνεργασία με την European Wellness, δημιουργώντας ένα υβριδικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών για την ευεξία και την υγεία.

Το βραβείο παρέλαβε ο κος Μανώλης Αθανασούλας, Sales Manager του Ομίλου Katikies μαζί με την κα Νατάσα Καρατζά Founder και Managing Director της Eminence Hospitality, η οποία δήλωσε σχετικά με αυτή τη διάκριση: «Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί η Eminence Hospitality αν και νεοσύστατη ως εταιρεία, έχει στο δυναμικό της μια πολύ έμπειρη ομάδα που δουλεύει μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την μεγάλη στροφή προς το Health & Wellness Tourism και την σπουδαιότητά του στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στη χώρα μας. Με τα Katikies συνεργαζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια και το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται τόσο στην μεθοδευμένη δουλειά της ομάδας μας, όσο και στον όμιλο Katikies που μας εμπιστεύτηκε και μαζί καταφέραμε να διαμορφώσουμε ιδανικούς χώρους ευεξίας και χαλάρωσης τηρώντας τις πιο υψηλές προδιαγραφές. Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου ευεξίας και υγείας, το οποίο να προσφέρει καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες με γνώμονα τη βέλτιστη εμπειρία του πελάτη και ταυτόχρονα την διατήρηση της υγείας και ευεξίας του».