Cyber Security Awards 2023: H Pylones Hellas κατακτά την ύψιστη διάκριση Cyber Security Provider of the Year

    Από: Startup Team

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, διακρίθηκε στην 1η θέση στα φετινά Cyber Security Awards 2023 αποσπώντας την ύψιστη διάκριση Cyber Security Services Provider of the Year, μία διάκριση που αφορούσε στις εταιρείες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη συνολική βαθμολογία από τα βραβεία που έλαβαν σε διαφορετικές κατηγορίες, αποδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο τους και τη σταθερή επένδυσή τους στην διατήρηση υψηλών δεικτών επίδοσης.

Τα φετινά βραβεία Cyber Security Awards 2023, που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, έλαβαν χώρα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, από την διοργανώτρια εταιρεία Boussias Communications. Πρόκειται για τα κορυφαία βραβεία της αγοράς που αφορούν στη διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των επιχειρήσεων, των κρίσιμων υποδομών και των δημοσίων υποδομών.

Όλες οι υποψηφιότητες στα Cyber Security Awards αξιολογήθηκαν από πολυμελής κριτική επιτροπή με εκπροσώπους της Πολιτείας, ακαδημαϊκούς, αλλά και καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

H διάκριση της Pylones Hellas, στηρίζεται στην εμπειρία 25 ετών που διαθέτει η εταιρεία στον τομέα της παροχής ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου και ιδιαίτερα στην εικοσαετή παρουσία της στο χώρο του Cyber Security, αλλά και στις διεθνείς συνεργασίες της με τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείας του χώρου όπως η F5, Okta, Sailpoint κλπ., που αποδεικνύουν τη θέση της στην Ελληνική αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, κ. Εμμανουήλ Νέτος, ο οποίος δήλωσε σχετικά με την βράβευση: «Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία για την Pylones Hellas, καθώς αποδεικνύει την σημαντική θέση που κατέχει και διαδραματίζει η εταιρεία στην Ελληνική αγορά της Πληροφορικής και ιδιαίτερα του Cyber Security και η οποία πηγάζει από την πολυετή αφοσίωση μας στην παροχή των βέλτιστων λύσεων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Όλα αυτά τα χρόνια, επενδύουμε στην ομάδα μας με συνεχείς εκπαιδεύσεις στo Cyber Security και ακολουθούμε τη “Zero Trust” αρχιτεκτονική, με σκοπό να προσφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε όσους μας εμπιστεύονται. Συνεχίζουμε να φέρνουμε νέες συνεργασίες σε καινοτόμες τεχνολογίες χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας».

Να σημειώσουμε ότι η Pylones Hellas διαθέτει επίσης το «CyberSecurity label – made in Europe». Η συγκεκριμένη πιστοποίηση της δίνει πρόσβαση και δυνατότητα προώθησης των υπηρεσιών της στην Ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια αγορά του Cyber Security και αποτελεί μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κυβερνοασφάλειας (ECSO).