Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας “better for_”, με έπαθλο 100.000 ευρώ σε υπηρεσίες Branding, από τη SOUL Creative Agency

    Από: Startup Team

Η SOUL Creative Agency, προσφέρει σε μια επιχείρηση ή επιχειρηματικό project, δωρεάν υπηρεσίες branding, μέσω της πρωτοβουλίας “better for_”.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις με προϊόν, υπηρεσία ή δραστηριότητα, που υπόσχεται να έχει αξιοσημείωτη θετική κοινωνική, ανθρωπιστική, πολιτιστική ή οικονομική επίδραση. Από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου 2023 οποιοδήποτε επιχείρηση, η οποία διαθέτει εταιρική δομή και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, μπορεί να υποβάλει συμμετοχή στον ιστότοπο της SOUL Creative Agency.

Οι συμμετοχές, οι οποίες πληρούν τα τυπικά κριτήρια, θα αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών, σε μια διαδικασία τεσσάρων (4) σταδίων, στην οποία περιλαμβάνονται παρουσιάσεις των υποψηφίων και επισκόπηση στοιχείων, που έχουν υποβληθεί, σχετικά με την επιχειρησιακή απόδοση, την βιωσιμότητα και το επιχειρηματικό σχέδιο. Στην επιτροπή αξιολόγησης συμμετέχουν κορυφαία στελέχη μεγάλων οργανισμών, από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Το επιχειρηματικό project, το οποίο θα αναδειχθεί από τη διαδικασία αξιολόγησης, θα λάβει έπαθλο ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών branding, ισοδύναμης αξίας 100.000 ευρώ. Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στρατηγική branding, σχεδιασμός οπτικής ταυτότητας και εφαρμογών, σχεδιασμός ιστοσελίδας (UI/UX) και άλλων εργαλείων marketing και επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή, πατήστε στον σχετικό σύνδεσμο εδώ.