Διπλή χρυσή βράβευση στα Cyber Security Awards 2022 για την Pylones Hellas

    Από: Startup Team

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ν.Α. Ευρώπη, απέσπασε εις διπλούν την 1η θέση κερδίζοντας το Gold βραβείο, για την παροχή των προηγμένων λύσεων cybersecurity που υλοποίησε στις εταιρίες KONKAT ATE και Alassia NewShips Management Inc., στο πλαίσιο των Cyber Security Awards 2022.

Η εταιρία συμμετείχε υποβάλλοντας τις υποψηφιότητές της στις κατηγορίες « Best Cybersecurity Solution – Identity and Access Management Solution & Services» και «Best Cybersecurity Project – Maritime Sector» με τα έργα «Zero trust begins with secure access to all apps» στην KONKAT ATE και «CyberSecurity OnBoard» στην εταιρία Alassia NewShips Management Inc. αντίστοιχα.

 

Zero trust begins with secure access to all apps

Η λύση που υλοποιήθηκε στην τεχνική και κατασκευαστική εταιρία ΚΟΝΚΑΤ ΑΤΕ, αφορούσε στην υλοποίηση ενός γρήγορου, εύκολου αλλά κυρίως λειτουργικού τρόπου αντικατάστασης της πλέον μη συντηρήσιμης τεχνολογίας της εταιρίας, προκειμένου να παρέχει ασφαλή, αναβαθμισμένη και ενοποιημένη πρόσβαση στο προσωπικό της. Τα ζητούμενα αυτά επιτεύχθηκαν με την ενσωμάτωση της πλατφόρμας BIG-IP APM (Access Policy Manager) της F5 από τη Pylones Hellas. Η λύση BIG-IP  APM αποτελεί μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα, που προσφέρει σε έναν οργανισμό ένα κεντρικό σημείο πιστοποίησης χρηστών και εισόδου σε εσωτερικούς προστατευμένους πόρους, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι πιθανές ανάγκες πρόσβασης, τόσο on-premises όσο και στο cloud!

 

CyberSecurity OnBoard

Στη λύση που υλοποιήθηκε για την Alassia NewShips Management Inc., μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο της ναυτιλίας, η εταιρία, με τη καθοδήγηση της Pylones Hellas εφάρμοσε τη λύση «Cybersecurity Onboard». Η λύση στηρίζεται στο συνδυασμό των τεχνολογιών firewalling νέας γενιάς όσο και Cortex XDR (Extended Threat Detection and Incident Response) της Palo Alto Networks. Ο συνδυασμός των παραπάνω μηχανισμών προστασίας, τόσο σε επίπεδο εγκατάστασης, όσο και σε επίπεδο διαχείρισης, εξασφάλισαν τη βέλτιστη προστασία των υποδομών της Alassia NewShips Management Inc.. Παράλληλα, έδωσαν στην εταιρία τη δυνατότητα να έχει πλήρη ορατότητα και επίβλεψη, με τη χρήση των εξειδικευμένων εργαλείων κεντρικής διαχείρισης.

Ο κ.Γιώργος Λιναρδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Pylones Hellas, τόνισε σχετικά με τη βράβευση: «Η βράβευσή μας στα πλαίσια των Cyber Security Awards αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι είμαστε μία εταιρία με όραμα, δυνατότητες, stateoftheart λύσεις, αλλά κυρίως ανθρώπινο κεφάλαιο που μπορεί να ανταποκριθεί στις τρέχουσες σύγχρονες ψηφιακές προκλήσεις των πελατών μας. Ταυτόχρονα, είμαστε πολύ περήφανοι για τη βράβευση δύο από τους σημαντικότερους πελάτες μας, της KONKAT ATE και Alassia NewShips Management Inc., για τα έργα που υλοποιήσαμε από κοινού, στο κομμάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού της εμπειρίας των χρηστών τους».