Επεκτείνεται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ο «spitogatos.gr»

    Από: Startup Team
Ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων έχει δημιουργήσει με το το brand Indomio, ο Spitogatos στη ΝΑ Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας. Συγκεκριμένα ο spitogatos.gr επεκτείνεται σε δέκα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Μάλιστα, η διοίκηση της ελληνικής εταιρείας ανακοίνωσε πως η πλήρης εξαγορά της κορυφαίας σερβικής ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων Srbija-nekretnine.org, όπως και η επέκταση του brand Indomio, ιδιοκτησίας του Spitogatos.gr, στην Αλβανική αγορά αποτελούν τις δύο τελευταίες επενδυτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, “αναπτύσσοντας ένα δίκτυο ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων με το brand Indomio, ο Spitogatos έχει δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων ακινήτων και επαγγελματιών του Real Estate στη ΝΑ Ευρώπη. Έτσι κατάφερε να σημειώσει περισσότερες από 50 εκατομμύρια επισκέψεις και 1,5 δισεκατομμύρια εμφανίσεις σελίδων τον χρόνο, αξιοποιώντας την παρουσία του σε Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία, Σερβία, Μάλτα, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία και Αλβανία”.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Spitogatos, Δημήτρης Μελαχροινός, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε το όραμα μας για το Spitogatos Network να υλοποιείται. Η δυναμική ανάπτυξη και η δραστηριοποίηση της εταιρείας εκτός των ελληνικών συνόρων είναι το αποτέλεσμα καθημερινής προσπάθειας της ομάδας μας και της πίστης των επενδυτών μας στο στρατηγικό μας πλάνο. Ο Spitogatos οφείλει την εξέλιξή του στους ανθρώπους που πίστεψαν και ασπάστηκαν τη φιλοσοφία του, μετατρέποντάς τον από μία μικρή startup 4 φίλων που συνεργάζονταν part-time εξ’ αποστάσεως, σε έναν όμιλο που διαθέτει 5 brands και 13 ιστοσελίδες σε 10 χώρες»

Πηγή: dealnews.gr