Επενδύσεις TDG σε Convert Group & First Party Capital

    Από: Startup Team

Ο όμιλος εταιρειών TDG, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση επενδύσεων στην εταιρεία  Convert Group και στο επενδυτικό fund τεχνολογίας First Party Capital. Οι επενδύσεις αυτές αποτελούν μέρος του προγράμματος εταιρικής ανάπτυξης του ομίλου ενώ αποβλέπουν και σε συνέργειες μεταξύ των εταιρειών του χαρτοφυλακίου του.

Η Convert Group, εταιρεία Digital Market Intelligence, δίνει σε επιχειρήσεις FMCG, Consumer Healthcare και e-retailers πρόσβαση σε αξιοποιήσιμα εμπορικά, μάρκετινγκ και eCommerce δεδομένα με ενοποιημένο τρόπο. To TDG συμμετείχε στον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης της εταιρείας, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνει την προϊοντική και γεωγραφική ανάπτυξή της.

Το First Party Capital είναι ένα επενδυτικό fund εξειδικευμένο στη χρηματοδότηση εταιρειών στο χώρο της τεχνολογίας μάρκετινγκ και διαφήμισης, με έδρα το Λονδίνο. Ιδρύθηκε από μια ομάδα αποτελούμενη από βετεράνους του κλάδου που έχουν δημιουργήσει, χρηματοδοτήσει και πουλήσει περισσότερες από 50 νεοσύστατες εταιρείες τεχνολογίας τις τελευταίες δύο δεκαετίες.