Επιχειρηματικές δράσεις με γνώμονα τον τουρισμό

    Από: Startup Team

Το βαρύ χαρτί της Ελληνικής οικονομίας είναι ο τουρισμός και πάνω σε αυτό τον τομέα, νέοι άνθρωποι και καινούργιοι επιχειρηματίες έχουν μετατρέψει τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε πράξεις. Επιχειρήσεις που έχουν σκοπό να προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και να αναπτυχθούν μέσω της συνεχούς αναπτυσσόμενης ζήτησης στον τουριστικό τομέα. Η AFI, έχει την χαρά να υποστηρίζει πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό και μεγάλη περηφάνια σας παρουσιάζει τρεις από αυτές.

Η Solebike είναι μια πρωτοποριακή για την Ελληνική τουριστική σκηνή εταιρεία, η οποία εκμεταλλεύεται τουριστικά τα ηλεκτρικά ποδήλατα με ενοικιάσεις και οργάνωση εκδρομών στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή πλευρά της πόλης. O Κώστας εκδήλωσε ενδιαφέρον για την χρηματοδότηση που θα εξασφάλιζε στην εταιρία του την περαιτέρω ανάπτυξη της -και η AFI στάθηκε δίπλα του στις ανάγκες του. Η Solebike μεγαλώνει μέρα με την μέρα και σε αυτό το ταξίδι, εξασφαλίζει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες. Μια όμορφη ιδέα και ένας άνθρωπος με επιχειρηματικό ταλέντο.

H Λουκία, ιδιοκτήτρια της εταιρίας: In the know, κάνει δυναμική είσοδο στον τομέα των προσωποποιημένων τουριστικών υπηρεσιών, δίνοντας μια νέα όψη στις τουριστικές υπηρεσίες που παρέχονται στην χώρα μας. Concierge υπηρεσίες, με σκοπό την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες της. Η Λουκία, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και λάτρης των ταξιδιών, ανακάλυψε από πολύ νωρίς τις οργανωτικές της ικανότητες στον προγραμματισμό εκδρομών του εξωτερικού, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στο κοντινό της περιβάλλον σε γνωστούς και φίλους. Αυτή η έμφυτη ικανότητα της, την οδήγησε στην απόφαση να στραφεί στον τουριστικό κλάδο, στοχεύοντας επαγγελματικά στο τομέα του concierge service, Η AFI στάθηκε δίπλα της και της παρείχε πρόσβαση σε χρηματοδότηση καθώς και ένα συμβουλευτικό πλαίσιο για να φτάσει η εταιρία της εκεί που αξίζει.

Mentor in Greece, είναι μια από τις μοναδικές εταιρίες στην Ελλάδα που ειδικεύεται στον ακαδημαϊκό τουρισμό. Η αποστολή τους έγκειται στην έρευνα και την προβολή της αρχαίας, βυζαντινής και σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, του πολιτισμού και της φιλοσοφίας μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένων για ενήλικες από όλο τον κόσμο. Η Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες να μελετήσουν και να βιώσουν τα υλικά και άυλα πολιτιστικά της Ελλάδας μέσα από καινοτόμες θεματικές διαδρομές. Μια πρωτοποριακή δράση, που βρήκε την υποστήριξη που της άξιζε από την AFI, τόσο σε απόκτηση του απαραίτητου κεφαλαίου, όσο και σε συμβουλευτική καθοδήγηση. Τα προγράμματα του mentor in Greece σχεδιάζονται και υλοποιούνται από έμπειρους ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς.

Πηγή: Epixeiro.gr