Expo 2020 Dubai: Δυνατότητες προβολής σε ψηφιακό περιβάλλον για τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν

    Από: Startup Team

Τη δυναμική, την εξωστρέφεια και τις δραστηριότητές τους θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν οι εταιρείες, οι επιχειρήσεις και οι φορείς που φιλοξενήθηκαν στο ελληνικό περίπτερο της Expo 2020 Dubai, ακόμα και μετά το πέρας της έκθεσης.

Η LiveOn συμμετείχε ως Digital Platform Partner του Enterprise Greece και της ελληνικής συμμετοχής στην Expo 2020 Dubai.

Την ευθύνη της ελληνικής διοργάνωσης και συμμετοχής στην Expo2020 είχε η Enterprise Greece όπου σε  συνεργασία με τη LiveOn, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ψηφιακής Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, δημιούργησε ένα 3D Digital Expo Center το οποίο θα συνεχίσει ως το Δεκέμβρη του 2022 να προβάλλει τη νέα ψηφιακή Ελλάδα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Έτσι, στο πλαίσιο της παρουσίας της Ελλάδας στην Expo2020, το Ελληνικό Περίπτερο απέκτησε και ψηφιακή υπόσταση μέσα από ένα 3D Digital Expo Center στο οποίο φιλοξενήθηκαν τα ψηφιακά περίπτερα των φορέων και εταιρειών που αποτέλεσαν την ελληνική συμμετοχή καθώς και μια σειρά από σημαντικές εξωστρεφείς εκδηλώσεις τους.

Πετυχαίνοντας την ψηφιακή προσομοίωση των δραστηριοτήτων και λειτουργιών μιας φυσικής έκθεσης και της επίσκεψης σε αυτή, η LiveOn μέσω του LiveOn Expo Center παρέχει άμεσα, ευέλικτα και αποτελεσματικά, όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού και την εξέλιξη στη νέα εποχή.

Οι επισκέπτες του ψηφιακού LiveOn Expo Center της Ελλάδας στην Expo 2020 Dubai είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στους τρισδιάστατους ψηφιακούς χώρους του κέντρου και να ανακαλύψουν, με ξεχωριστές online διαδρομές, πολλαπλές δυνατότητες επιχειρηματικής διάδρασης και δικτύωσης.

Μία «ψηφιακή Ελλάδα» η οποία, όπως συμφώνησαν ήδη η LiveOn και η Enterprise Greece, συνεχίζει να είναι online και να δέχεται επισκέψεις έως το τέλος Δεκεμβρίου 2022 ώστε οι φορείς και εταιρείες, να μπορούν να συνεχίσουν μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα ψηφιακά τους περίπτερα:

  • να παρουσιάσουν γραφικά και video με τις υπηρεσίες και δραστηριότητες τους σε ένα παγκόσμιο κοινό,
  • να πραγματοποιήσουν ενημερωτικές εκδηλώσεις και παρουσιάσεις μέσα σε ένα περιβάλλον πλήρως διαδραστικό,
  • να οργανώσουν και να υποστηρίξουν με πλήρεις λειτουργίες ψηφιακής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης άμεσες ή προγραμματισμένες B2B συναντήσεις  με τους επισκέπτες της έκθεσης, διευρύνοντας σημαντικά το δίκτυο τους με υψηλής προστιθέμενης αξίας επιχειρηματικές επαφές.

 

Δήλωση κυρίου Κωνσταντίνου Ουζούνη, Founder & CEO, LiveOn

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την LiveOn η υποστήριξη της Ελληνικής Συμμετοχής στην Expo 2020 Dubai. Με τις πρωτοποριακές και καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνουμε στα LiveOn Expo Centers, προσφέραμε και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους φορείς που συμμετείχαν στο Ελληνικό Περίπτερο περισσότερες και πιο έξυπνες ευκαιρίες επικοινωνίας με τις διεθνείς αγορές και τους πελάτες τους, και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κερδισμένο στοίχημα και για εκείνους και για εμάς!

Με τη LiveOn δεν εξασφαλίζουμε απλώς την επόμενη μέρα για ολόκληρους επιχειρηματικούς κλάδους, την κάνουμε ευθύς εξαρχής και καλύτερη και πολύ πιο δημιουργική!»

 

Δήλωση κυρίας Μπέττυς Αλεξανδροπούλου, Εντεταλμένης Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του ΔΣ, Enterprise Greece, Αναπληρώτρια Γενική Επίτροπος Ελλάδας στην EXPO 2020 DUBAI

«Είναι γεγονός πώς οι υβριδικές εκδηλώσεις αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ειδικά όσον αφορά τις μεγάλες παγκόσμιες διοργανώσεις. Στην Enterprise Greece το βλέπουμε αυτό και μέσα από την πληθώρα διεθνών κλαδικών εκθέσεων που υποστηρίζουμε, διοργανώνοντας εθνικές αποστολές όπου δίνουμε πλέον και την επιλογή υβριδικής συμμετοχής στους Έλληνες εξαγωγείς, όπου αυτό είναι εφικτό.

Η  LiveOn αποτελεί μία καινοτόμα ψηφιακή λύση για τις εταιρίες που θέλουν να διευρύνουν το κοινό τους και τη μετάδοση των εκδηλώσεων τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι δράσεις και οι συνεργάτες της Ελλάδας στην Expo 2020 Dubai θα έχουν μία επιπλέον ευκαιρία προβολής και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη της έκθεσης, ενώ το κοινό που δεν είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Expo 2020 με φυσική παρουσία έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τους συνεργάτες μας και να δει μέρος των δράσεων μας ψηφιακά μέσω της Live On.»