Γιόγκα με 2.000 ευρώ την εβδομάδα – Αυτό το ελληνικό νησί ξεχωρίζει

    Από: Startup Team

Ένας από τους ακριβότερους προορισμούς του κόσμου που εξειδικεύεται στη γιόγκα, βρίσκεται στην Ελλάδα και μάλιστα είναι ένα ολόκληρο νησί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TheRichest, το Αργυρονήσι βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για όσους θέλουν να κάνουν γιόγκα, spa και να ξεκουραστούν μακριά από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και της καθημερινότητας.

Βέβαια, πολυτελής υπηρεσίας spa μπορεί να βρει κανείς οπουδήποτε, αυτό όμως που κάνει το Αργυρονήσι…. ή Silver Island Yoga να ξεχωρίζει είναι το εβδομαδιαίο του πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το καταπράσινο ιδιωτικό νησί στο Αιγαίο, βόρεια της Εύβοιας και νότια του Βόλου. Πρόκειται για έναν προορισμό που προσφέρει συνολική εμπειρία που περιλαμβάνει ένα πλούσιο μενού με vegetarian επιλογές, που προέρχονται από τους κήπους του κέντρου ευεξίας και ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, δραστηριοτήτων και φροντίδας.

Το Silver Island yoga μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 επισκέπτες την ίδια περίοδο και φυσικά βρίσκεται στο top10 των ακριβότερων προορισμών του είδους, οπότε οι υπηρεσίες είναι υψηλής ποιότητας… και τιμής.

Ένα εβδομαδιαίο πακέτο περιλαμβάνει δύο μαθήματα yoga την ημέρα, γεύματα και vegan κρασί, αλλά και δραστηριότητες όπως kayaking και καταδύσεις με τιμή που φτάνει τα 2.000 ευρώ, για όποιον επιλέξει το πολυτελές δωμάτιο «Hemera».

Πηγή: insider.gr