H GoStudent κλείνει 1 χρόνο δραστηριοποίησης στην Ελλάδα!

    Από: Startup Team

Η νούμερο #1 Ευρωπαϊκή EdTech έφερε την επανάσταση στην ελληνική αγορά και θέτει τον πήχη ψηλά για το 2022.

H GoStudent, αποτελεί μία απόλυτα εξελιγμένη πλατφόρμα εξατομικευμένης διαδικτυακής διδασκαλίας, όπου οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών, σχεδιάζουν το κατάλληλο εκπαιδευτικό και παράλληλα αναλαμβάνουν να βρουν τον-ην ιδανικό-ή για εκείνους καθηγητή-τρια, προσφέροντας μία μοναδικά σχεδιασμένη διδακτική εμπειρία σε μία διαδικτυακή αίθουσα διδασκαλίας με την υποστήριξη πληθώρας εργαλείων.

Οι Αυστριακοί Felix Ohswald (CEO) & Gregor Müller (COO) το 2016, παρατηρώντας το κενό στην αγορά, οραματίστηκαν να χτίσουν το 1ο παγκόσμιο σχολείο, όπου οι μαθητές θα παρακολουθούν εξατομικευμένα 1:1 μαθήματα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Τότε, γεννήθηκε η GoStudent και η πρότασή της απαντούσε τόσο στις ανάγκες των μαθητών  που γρήγορα ξεπέρασε τα σύνορα της Αυστρίας, κατακτώντας τη θέση του πρώτου και υψηλότερης αξίας EdTech Ευρωπαϊκού μονόκερου με αποτίμηση 3δισ.€

Η ελληνική αγορά υποδέχτηκε το 2021 την GoStudent, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες διαδικτυακής διδασκαλίας παγκοσμίως και ανακάλυψε εκ νέου το απομακρυσμένο μοντέλο εκπαίδευσης, αυτή τη φορά από επιλογή. Μαθήματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιλεγμένα πανεπιστημιακά μαθήματα, προετοιμασία για το International Baccalaureate και μία μακρά λίστα ξένων γλωσσών, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται, αποτελούν τον πυρήνα της GoStudent. Η ποικιλία και η ποιότητα των μαθημάτων σε συνδυασμό με τον εύκολο προγραμματισμό απογείωσαν την πλατφόρμα διδασκαλίας διπλασιάζοντας τον αριθμό των μαθητών ανά μήνα!

Το 2022 αναμένεται να διπλασιάσει τον αριθμό των εργαζομένων της, αποτελώντας ένα Ευρωπαϊκό success story!

«Η Ελλάδα αποτελεί μία πολύ σημαντική επέκταση  για εμάς, καθώς πρόκειται για μία αγορά που αγγίζει τα 1,3 εκατομμύρια Κ12 μαθητών, ενώ παράλληλα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην υποστηρικτική διδασκαλία και στην εκμάθηση ξένων γλωσσών, καθιστώντας το επίπεδο των μαθητών ιδιαίτερα υψηλό.

Δύο χρόνια νωρίτερα, ξεκινήσαμε να εξαπλωνόμαστε στην Ευρώπη ενώ σήμερα έχουμε εγκαινιάσει τη λειτουργία μας, στη Λατινική Αμερική, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, παραμένοντας πιστοί στο όραμά μας να χτίσουμε το 1ο παγκόσμιο σχολείο.» αναφέρει ο CEO της GoStudent Felix Ohswald.

«Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας εξατομικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς, προσφέροντάς τους τα εφόδια για να ανακαλύψουν κάθε τους ικανότητα και δυνατότητα.» σχολιάζει ο Αχιλλέας Κασιμίδης, Country Manager της GoStudent για την Ελλάδα «Κύριο μέλημά μας είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις σε σταθερές βάσεις για αυτό και το 2022 για εμάς σηματοδοτεί την επέκταση της ελληνικής ομάδας της GoStudent αλλά και τη διεύρυνση της βάσης των μαθητών και των μαθητριών μας» προσθέτει.

Η GoStudent δραστηριοποιείται σε 23 χώρες παγκοσμίως, απασχολεί περισσότερα από 1,800 άτομα και συνεργάζεται με πάνω από 19,000 καθηγητές, οι οποίοι αναλαμβάνουν +1,5 εκατ. διαδικτυακές συνεδρίες διδασκαλίας μηνιαίως. Μεγάλος αριθμός επενδυτών, μεταξύ αυτών η Prosus και το SoftBank Vision Fund 2, έχουν ήδη επενδύσει συνολικά 590 εκατ.€ στην ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα.