H ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. πιστοποιήθηκε με ISO 27001:2013 από την TÜV AUSTRIA Hellas για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών

    Από: Startup Team

Η ΚΑΡΙΕΡΑ, η κορυφαία εταιρεία για την επαγγελματική ζωή στην Ελλάδα, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έχει λάβει την πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV AUSTRIA Hellas. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ασφάλειας πληροφοριών καταδεικνύει τη δέσμευση της Καριέρα Α.Ε. να προστατεύει την εμπιστευτικότητα, την ακεραιότητα και τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών μας και η πιστοποίηση ISO 27001:2013 αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών μας», δήλωσε η Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια της Καριέρα Α.Ε. «Καθώς η αγορά εργασίας συνεχίζει να εξελίσσεται και να γίνεται πιο ψηφιακή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διασφαλίσουμε ότι οι εργοδότες και όσοι αναζητούν εργασία μπορούν να μας εμπιστευτούν πως θα διατηρήσουμε τα δεδομένα τους ασφαλή».

Η πιστοποίηση ISO 27001:2013 είναι μια αυστηρή και ολοκληρωμένη αξιολόγηση του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών ενός οργανισμού και περιλαμβάνει συνεχή αξιολόγηση και βελτίωση για τη διασφάλιση της συνεχούς συμμόρφωσης. Η Καριέρα Α.Ε. υποβλήθηκε σε ενδελεχή διαδικασία ελέγχου και επέδειξε δέσμευση για τήρηση των υψηλών προτύπων που θέτει o Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO).

Η Καριέρα Α.Ε. επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των Πληροφοριών, σχετικά με τις κάτωθι υπηρεσίες της: Προσέλκυση Ταλέντων, Branding Εργοδοτών, Προσλήψεις & Διαχείριση Ταλέντων, Λογισμικό Ανθρώπινου Δυναμικού και Αναβάθμιση Δεξιοτήτων.

«Στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο τεχνολογικό τοπίο, οι εταιρείες πρέπει να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα τους προστατεύονται», δήλωσε ο Διευθυντής Ελέγχων Συστημάτων Πληροφορικής της TÜV AUSTRIA Hellas, κος Θ. Μητσάκος. «Με την επίτευξη της πιστοποίησης ISO 27001:2013, η Καριέρα Α.Ε. έδειξε την αφοσίωσή της στην παροχή μιας ασφαλούς πλατφόρμας για όσους αναζητούν εργασία, αλλά και για εργοδότες, ώστε να μπορούν να συνδέονται και να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά».

Η Καριέρα Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών της και η πιστοποίηση ISO είναι μόνο ένας τρόπος με τον οποίο η εταιρεία αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ασφάλεια των πληροφοριών της.