H πρώτη ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης εργαλείων & μηχανημάτων | daneise.gr

    Από: Startup Team

Το daneise.gr είναι η πρώτη ελληνική ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης εργαλείων & μηχανημάτων μεταξύ ιδιωτών που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2022. Μια ιδέα – ανάγκη στην ελληνική αγορά που γεννήθηκε από τον Θοδωρή και την Άννα στην αναζήτηση εργαλείων για την υλοποίηση προσωπικών ενασχολήσεων και εργασιών.

 

Τι είναι το daneise.gr;

Το daneise.gr είναι πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης εργαλείων & μηχανημάτων μεταξύ ιδιωτών. Μέσω της πλατφόρμας, ιδιοκτήτες (κάτοχοι) εργαλείων & μηχανημάτων και αντίστοιχα ενδιαφερόμενοι ενοικιαστές αυτών, με την εγγραφή τους δημιουργούν το προφίλ τους και επικοινωνούν μεταξύ τους.

Οι ιδιοκτήτες που εγγράφονται στην πλατφόρμα, μπορούν να καταχωρήσουν όσες αγγελίες θέλουν για τα εργαλεία/μηχανήματα τους και να αυξήσουν το εισόδημα τους βρίσκοντας τον κατάλληλο ενοικιαστή.

Από την άλλη πλευρά, οι ενοικιαστές που εγγράφονται στην πλατφόρμα, μπορούν να αναζητήσουν, μέσα από μία ευρεία επιλογή κατηγοριών το εργαλείο/μηχάνημα που χρειάζονται κάθε φορά.

Επιπρόσθετο πλεονέκτημα του daneise.gr αποτελεί η δυνατότητα αξιολόγησης των ιδιοκτητών που διαθέτουν τα εργαλεία/μηχανήματα τους, αλλά και των ενοικιαστών, βοηθώντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ανάδειξη των καλύτερων επαγγελματιών.

Επιπλέον ενδιαφέρουσα καινοτομία του daneise.gr είναι η Υποστήριξη στη Χρήση:

Με την επιλογή Υποστήριξη στη Χρήση στη καταχώρηση των αγγελιών, ο ιδιοκτήτης μπορεί να χειριστεί ο ίδιος το εργαλείο του, στο χώρο του ενοικιαστή. Με τον τρόπο αυτό:

  • έχει την άμεση επίβλεψη των εργαλείων του,
  • γνωρίζει το χειρισμό του εργαλείου και εξυπηρετεί τον ενοικιαστή άμεσα,
  • μπορεί να αυξήσει την αμοιβή του, ορίζοντας ένα κόστος για την υποστήριξη στη χρήση.

Κερδισμένος με αυτόν τον τρόπο είναι και ο ενοικιαστής εφόσον του δίνεται η δυνατότητα να βρει μέσω της πλατφόρμας εργαλεία/μηχανήματα που απαιτούν ενδεχομένως εξειδικευμένη γνώση για το χειρισμό τους (λόγω πιθανών κινδύνων από μη έμπειρο χειριστή).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.daneise.gr, να καλέσετε στο 698 3399407 ή να στείλετε email στο info@daneise.gr.