Η Αντιγόνη Ξιώνη νέα CEO της People for Business

    Από: Startup Team

Τη θέση της CEO στην People for Business, ανέλαβε στις αρχές του 2023, η Αντιγόνη Ξιώνη, η οποία αντικατέστησε την Ρεβέκκα Πιτσίκα, που μετακινήθηκε στην ηγεσία του PfB Group. Η Αντιγόνη Ξιώνη διαθέτει πετυχημένη πορεία 25 ετών σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες.

Πριν μετακινηθεί στην People for Business, κατείχε τον ρόλο της Διευθύντριας Νέων Αγορών στη Rainbow Waters. Ξεκίνησε την καριέρα της στην 3Μ, όπου αναλάμβανε συνεχώς θέσεις αυξημένης αρμοδιότητας, με τελευταίο ρόλο αυτόν της Εμπορικής ευθύνης των καταναλωτικών προϊόντων Office & Stationery, στις χώρες της Ανατολικής  Ευρώπης. Συνέχισε την πορεία της στην Intralot ως Retail Channel Director, αρχικά για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής και στη συνέχεια, για όλες τις χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνταν η εταιρεία. Τα τελευταία 15 χρόνια ήταν μέλος των Executive Management Committees στις εταιρείες, με τις οποίες συνεργάστηκε. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει δημιουργήσει επιτυχημένες εμπορικές ομάδες και συμφωνίες και έχει επιτύχει την ανάπτυξη πολλών νέων προϊόντων, τόσο σε υπάρχουσες όσο και νέες αγορές. Σπούδασε Marketing Management στο Αμερικανικό Κολέγιο Αθηνών (Deree College) και είναι κάτοχος του Six Sigma Black Belt certified (Project management).

Αναφερόμενη στη νέα CEO, η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO PfB Group και Managing Partner N2Growth Greece, δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενη που καλωσορίζουμε στην People for Business, την Αντιγόνη Ξιώνη. Η επιτυχής θητεία της σε στρατηγικές θέσεις και  η πολυετής εμπειρία της σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες αποτελούν το εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη της People for Business.”