Η BEWISE συνεχίζει τη μεγάλη ανάπτυξή της με αύξηση 22%

    Από: Startup Team

Η BEWISE, η boutique εταιρεία παροχής ICT υπηρεσιών, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξή της με αύξηση πωλήσεων κατά 22%, το 2021. Με πάνω από 40 άτομα προσωπικό, με τη συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι διαπιστευμένοι μηχανικοί, η BEWISE κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει στην κορυφή το 2021, αλλά και να αναπτυχθεί κατά 22% περισσότερο σε σύγκριση με το 2020, προσεγγίζοντας τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο.

Το 2021 για την BEWISE ήταν μια χρονιά, με πολλά έργα και πάνω από 400 πελάτες, που ενίσχυσαν το όραμα της να αναγνωριστεί ως η εταιρεία πληροφορικής που παρέχει state-of-the-art λύσεις και απαντά στην ανάγκη των επιχειρήσεων για digital transformation. Η BEWISE είναι μια «ICT services boutique» η οποία παρέχει λύσεις στο φάσμα του ICT, με εμμονή στην ποιότητα των υπηρεσιών και στον tailor-made σχεδιασμό της λύσης για τον πελάτη, σε 3 βασικά πεδία: Modern Workplace & Cloud Infrastructure | Business Applications | Cybersecurity |.

Η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της Bewise, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια έχει υλοποιήσει αποτελεσματικά πολλά έργα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες 8 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Με κύριο χαρακτηριστικό τη δυνατότητα να χαρτογραφεί με ακρίβεια τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες με στόχο να σχεδιάζει μοναδικές λύσεις.

Υλοποιώντας πάνω από 400 έργα τη χρονιά που πέρασε σε κλάδους όπως Retail, Manufacturing και Shipping, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο. Ενδεικτικά ονόματα πελατών είναι οι εταιρείες, LOREAL HELLAS, PUBLICMEDIA MARKT (PMM), PHARMATHEN, LAPIN HOUSE, BERNITSAS LAW FIRM, OLYMPIA GROUP, METRO AEBE, ALUMIL, ELPEDISON, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και πολλές ακόμα μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα. Επιπλέον, μεγάλο μέρος του τζίρου της εταιρείας, έρχεται από έργα σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ελβετία, Δανία, Ιταλία, αλλά και σε Κύπρο και Ντουμπάϊ.

Η Bewise συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής και είναι Gold Partner της MICROSOFT και της DELL, καθώς και Premier Partner της CISCO.