Η DIS ανακηρύχθηκε Cloud Provider of the Year για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

    Από: Startup Team

Η DIS, κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικών λύσεων πληροφορικής στο Cloud στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει με περηφάνια ότι της απονεμήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο τίτλος «Cloud Provider of the Year» για το 2023, στον διαγωνισμό Cloud Computing Awards 2023 powered by Office Line που διοργάνωσε η BΟUSSIAS Events.

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει την DIS και για το 2023, ως τον  κορυφαίο πάροχο λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής στο Cloud, για τις καινοτόμες πρακτικές που χρησιμοποίησε και τα σημαντικά έργα  ψηφιακού επιχειρηματικού μετασχηματισμού που επιτέλεσε.

Στην DIS απονεμήθηκαν συνολικά 14 βραβεία και σε άλλες ειδικές κατηγορίες λύσεων και κάθετων αγορών.

«Είναι εξαιρετική τιμή μας που αναγνωριζόμαστε ως ο “Cloud Provider of the Year” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS. “Αυτό το βραβείο αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας να παρέχει στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις Cloud. Είναι επίσης απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχουν οι πελάτες μας στην ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους. Είμαστε αφοσιωμένοι να καινοτομούμε και να επεκτείνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς».

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της  DIS, που βασίζονται στο Microsoft Dynamics 365 και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την ποιότητα των υπηρεσιών της DIS παρέχουν ξεχωριστή αξία στους πελάτες της.

H DIS είναι ο μοναδικός System Integrator της Microsoft που έχει πιστοποιηθεί για τα Business Applications στην Ελλάδα με το υψηλότερο score 100% εξειδίκευσης (designation) παγκοσμίως.

H DIS έχει υλοποιήσει, μέχρι σήμερα, 50 έργα ERP με τα Microsoft Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management Microsoft Business Cloud και 30 έργα με Microsoft Dynamics 365 CRM και HR σε κορυφαίες επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί αυτοί επένδυσαν στην DIS και το Microsoft Business Cloud, με περισσότερους από 8000 χρήστες να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πλατφόρμα.