Η ελληνική εταιρεία ΟΕΤ στην Intersolar 2023 & στην GreenTech Amsterdam 2023

    Από: Startup Team

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κόσμου γύρω από τη βιομηχανία της ενέργειας και συγκεκριμένα την ηλιακή ενέργεια και τα φωτοβολταϊκά, στην Intersolar Europe 2023 παίρνει μέρος η ελληνική εταιρεία Organic Electronic Technologies  και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων HOPE-A

Από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο MESSE του Μονάχου συγκεντρώνονται περισσότεροι από 2400 εκθέτες όχι μόνο από την ΕΕ, αλλά από όλο τον κόσμο για να ανταλλάξουν απόψεις και να δείξουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα φωτοβολταϊκά και την ηλιακή ενέργεια. Άλλωστε το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι «Connecting Solar business».

Η εταιρεία OET πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στην παραγωγή των 3ης γενιάς οργανικών διαφανών εκτυπωμένων φωτοβολταϊκών OPV εκθέτει τα προϊόντα της (booth C4,171 Hall C4), τα οποία έχουν εφαρμογή σε κτίρια, αλλά και σε κάθε επιφάνεια όπως στα θερμοκήπια (agrivoltaics), προσφέροντας πλήρη ενεργειακή αυτονομία.

Η ελληνική εταιρεία ΟΕΤ συντονίζει μεταξύ άλλων το ευρωπαϊκό project Flex2Energy στο οποίο συμμετέχει και ο Σύνδεσμος HOPE-A. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού project  θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά εργοστάσιο μαζικής παραγωγής οργανικών εκτυπωμένων διάφανων φωτοβολταϊκών 3ης γενιάς στην Ελλάδα.

Εκπρόσωποι των ελληνικών εταιρειών θα επισκεφθούν και την Green Tech Amstardam 2023, την #1 πλατφόρμα τεχνολογικής φυτολογίας στην Ολλανδία, όπου επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να συνδεθούν, να δικτυωθούν και να προωθήσουν επιχειρηματικές δράσεις.