Η Ferimmo ανάμεσα στις 10 καλύτερες διεθνώς στο χώρο του PropTech

    Από: Startup Team

Μια από τις 10 καλύτερες εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας του real estate για το 2019 όπως τις κατέγραψε το περιοδικό CIO Applications Europe αναδείχθηκε η πλατφόρμα της Ferimmo.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο του περιοδικού, η διάκριση της Ferimmo στηρίζεται τόσο στις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί και στο ιδιαίτερο design της, όσο και στις  παρεχόμενες υπηρεσίες και ευκολίες προς όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.  Η δυνατότητα αξιοποίησης της πολύ υποσχόμενης αγοράς, που αφορά το holiday real estate (buy/sell) που προσφέρει η Ferimmo, είναι επίσης ένα από τα βασικά κριτήρια που την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με τον τρόπο προσέγγισης της αγοράς.

Στο άρθρο γίνεται για πρώτη φορά αναφορά στα μελλοντικά σχέδια της Ferimmo, που αφορούν την ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες το επόμενο διάστημα, καθιστώντας τη σταδιακά ως τη μοναδική και μεγαλύτερη πλατφόρμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αποκλειστικά για αγοραπωλησίες ακινήτων με επίκεντρο την εξοχική κατοικία.

Με την χρήση τεχνολογιών όπως artificial intelligence & virtual reality, η Ferimmo επιδιώκει τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών που θα προσφέρει σε κτηματομεσίτες και σε ενδιαφερόμενους που αναζητούν ακίνητα, ώστε να μπορούν εύκολα και γρήγορα να  βρίσκουν το ακίνητο που τους ενδιαφέρει με ελάχιστο κόστος, κάτι που θα αυξήσει σημαντικά τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Το CIO Applications Europe, εξειδικεύεται στην ενημέρωση για νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και νέες τάσεις στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών και του ίντερνετ.

Η Ferimmo είναι ένα Start Up ελληνικών συμφερόντων με έδρα το Βερολίνο, το οποίο έχει αναπτύξει μια καινοτομική διαδικτυακή πλατφόρμα την ferimmo.de/en  για την προώθηση αποκλειστικά ελληνικών ακινήτων στο εξωτερικό με έμφαση στις εξοχικές κυρίως κατοικίες.  Κύρια αγορά στόχος είναι Ευρωπαίοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα.

Πηγή: insider.gr