Η KRS Group επενδύει στο Business Review Greece

    Από: Startup Team

Ο λογιστικός όμιλος KRS Group και η εταιρεία παραγωγής περιεχομένου Blue Rocket Content Agency ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξεως του 20% της δεύτερης, από την πρώτη.

 

Στρατηγική και Φιλοδοξίες Επένδυσης

Η KRS έχει αποδείξει πως είναι μια καινοτόμα και φιλόδοξη εταιρεία και ο ιδρυτής της και CEO, Κωνσταντίνος Ράικος, θέλει πάντα να κοιτάει το μέλλον και να πρωτοτυπεί.

Όταν λοιπόν έπεσε στην αντίληψή του το επιχειρηματικό μοντέλο της Blue Rocket Content Agency, στην οποία ανήκει το brand Business Review Greece, το ξεκίνημα των συζητήσεων ήταν μονόδρομος.

Η Blue Rocket, είναι ένα content marketing agency το οποίο λειτουργεί με ένα μοναδικό και πρωτότυπο μοντέλο που δεν έχει ξαναυπάρξει στην ελληνική αγορά, καθώς εκτός από agency, έχει δημιουργήσει παράλληλα και ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά brands της χώρας, το Business Review Greece. Αυτό κάνει το επιχειρηματικό μοντέλο της Blue Rocket ανταγωνιστικά μοναδικό, καθώς δραστηριοποιείται παρέχοντας B2B content marketing υπηρεσίες και παράλληλα, αναπτύσσει και ενισχύει το δικό της brand.

Ο Κωνσταντίνος Ράικος παρατήρησε τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξης αυτού του project και με την δική του ισχυρή δυναμική στον χώρο των επιχειρήσεων, βρήκε μια ευκαιρία να προσθέσει και να προσφέρει περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες στο πελατολόγιο της KRS Group.

Οι δύο πλευρές κατάλαβαν από νωρίς πως τους ενώνουν κοινές αξίες και κοινό όραμα, καθώς θέλουν να εξελίξουν την επιχειρηματική κουλτούρα στην Ελλάδα και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν ακολουθώντας υγιή πρότυπα για την κοινωνία και τους εργαζομένους.

 

Ποια είναι η Blue Rocket Content Agency;

Η Blue Rocket είναι ένα καινοτόμο Content Marketing Agency το οποίο έχει ως στόχο να αυξήσει την οργανική απήχηση των πελατών της, μειώνοντας την σπατάλη στις πληρωμένες διαφημίσεις.

Για να το πετύχει αυτό μελετά σε βάθος την αγορά και τις τάσεις της και προτείνει στους πελάτες της τα πιο αποδοτικά μέσα επικοινωνίας για αυτούς. Στην παρούσα χρονική στιγμή, η εταιρεία παρέχει τις πλέον αποδοτικές υπηρεσίες σε σύγκριση με την αγορά, στην νεο-αναπτυσσόμενη πλατφόρμα του TikTok.

Επιπλέον, έχει δημιουργήσει το επιχειρηματικό brand Business Review Greece, που έχει σαν όραμα να εξελίξει την επιχειρηματική κουλτούρα στην Ελλάδα. Αποστολή του είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους και ειδικότερα τους νέους, να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες.

Είναι ένα από τα μοναδικά brand επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα το οποίο, εκτός από ποιοτική αρθρογραφία, προσφέρει και αποκλειστικό περιεχόμενο σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου και του YouTube, δημιουργώντας την εκπομπή “Business Talks”, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα podcast επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

 

Ποια είναι η KRS;

Η KRS Group είναι ένας όμιλος εταιρειών που προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, με έμφαση στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα τις λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες για πάνω από 2.500 πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενδεικτικά, μερικές μόνο από τις καινοτομίες που έχει προσφέρει στην ελληνική αγορά είναι ο ψηφιακός εκσυγχρονισμός στην λογιστική, με τη δημιουργία 5 apps όπως είναι το KRS Reporting και ο Παρασκευάς Φορολογάς.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2020 η εταιρεία θέσπισε την 6ωρη εργασία στους εργαζομένους της με αμοιβές 8ωρου, βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο!