Η Lancom αποκλειστικός πάροχος Internet στην Αγορά Μοδιάνο

    Από: Startup Team

Το έργο της εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης της δικτυακής υποδομής στον χώρο της Αγοράς Μοδιάνο, στο πλαίσιο της αναβίωσης του τοπόσημου της Θεσσαλονίκης, ανέλαβε να υλοποιήσει η Lancom, σε συνεργασία με τον όμιλο Φάις. Στόχος το ιστορικό σημείο γαστρονομικής αναφοράς της πόλης της Θεσσαλονίκης να αποκτήσει σύγχρονη σφραγίδα, χαρίζοντας στους επισκέπτες του απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και Internet υψηλών ταχυτήτων.

Η Lancom παρέχει στην Αγορά Μοδιάνο μισθωμένο κύκλωμα Internet με ταχύτητες 1Gbps Download/1Gbps Upload, μέσω οπτικής ίνας και μικροκυμματικού backup. Επίσης, η εταιρεία ανέλαβε την ανάπτυξη εσωτερικού δικτύου WiFi, μέσω της εγκατάστασης 26 access points σε διάφορα σημεία της αγοράς, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο σε όλους τους χώρους του κτηρίου.

Το έργο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναμόρφωσης και επαναλειτουργίας της Αγοράς Μοδιάνο, της κεντρικής αγοράς τροφίμων της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για την πρώτη, οργανωμένη αγορά τροφίμων στα πρότυπα των αντίστοιχων αγορών του εξωτερικού, η οποία εκσυγχρονίστηκε και άνοιξε και πάλι τις πόρτες της, με σκοπό να παρέχει στους επισκέπτες της, κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες και εκλεκτές τρόφιμα, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και ιστορικής σημασίας.

Δήλωση Fais

Η Marketing & Communications Director του Hospitality | Gastronomy Division του Ομίλου Φάις κα Γεωργία Δώδου χαιρέτισε τη συνεργασία λέγοντας ότι τέτοιες συνέργειες μας κάνουν όλους πιο δυνατούς και καλύτερους. Ειδικά στον τομέα των υπηρεσιών δικτυακής υποδομής που στόχος είναι να προσφέρεις στον καταναλωτή 5* υπηρεσίες γρήγορου Internet, αυτό επιτεύχθηκε σε συνεργασία με την Lancom και τους ευχαριστούμε θερμά.

O γενικός διευθυντής της Lancom, κ. Νίκος Ζαχαριάδης, δήλωσε σχετικά:

«Ως μία 100% ελληνική εταιρεία που είχε την αφετηρία της στην Θεσσαλονίκη, είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της Βόρειας Ελλάδος και να υλοποιούμε έργα δικτυακής υποδομής σε χώρους που θα αποτελέσουν πόλο έλξης, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τα Βαλκάνια. Η Αγορά Μοδιάνο μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη αγορά τροφίμων και οι επισκέπτες της μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες Internet, μέσω της υποδομής που έχει υλοποιήσει η Lancom στον χώρο».