Η LG business solutions στήριξε ενεργά την 31η γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ

    Από: Startup Team

Οι προηγμένες λύσεις οθόνης της εταιρείας στην διοργάνωση έδειξαν το δρόμο προς ένα καλύτερο μέλλον για τον ελληνικό τουρισμό  

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), έδωσε και φέτος το παρών ως Technology Partner στην 31η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Η συνεργασία μεταξύ της LG και του ΣΕΤΕ ανέδειξε την αταλάντευτη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή κορυφαίων λύσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η LG διέθεσε προηγμένες λύσεις οθόνης που πρόβαλαν με ευκρίνεια τα μηνύματα των ομιλητών και λειτούργησαν ως πηγές έμπνευσης για την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ως πρωτοπόρα δύναμη στις προηγμένες τεχνολογίες προβολής, η LG έδωσε ζωή στην εκδήλωση, με το εντυπωσιακό LED Video wall, με το οποίο βελτίωσε την οπτική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους. Το ειδικά διαμορφωμένο LED Video wall, προσφέρει ζωντανά χρώματα και απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και λειτούργησε ως σημείο αναφοράς, προσφέροντας στους μετέχοντες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με άνεση την εκδήλωση. Ενισχύοντας τη σημασία της διοργάνωσης, η LG παρείχε επίσης μια εκτεταμένη σειρά από οθόνες κορυφαίας τεχνολογίας σε όλο το χώρο της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση, που διεξήχθη στην κατάμεστη αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.000 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, καθιστώντας την εκδήλωση μια σημαντική στιγμή για την τουριστική βιομηχανία. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ λειτούργησε ως πλαίσιο για την εκλογή του νέου προέδρου και φυσικά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

«Με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε και πάλι ως Technology Partner στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas. «Η υψηλού κύρους συνάντηση έχει τεράστια σημασία στον τομέα του τουρισμού, καθώς αποτελεί το κορυφαίο θεσμικό γεγονός της χρονιάς. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες μας, διασφαλίζοντας ότι κάθε μας αλληλεπίδραση δημιουργεί μια αξέχαστη εμπειρία. Καθώς κοιτάμε μπροστά στο μέλλον του τουρισμού, είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να συμβάλουμε στη συνεχή ανάπτυξή του».