Η MultiHosting στην οικογένεια του ομίλου Enartia

    Από: Startup Team

Ο όμιλος Enartia (Papaki, Top.Host) ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση στην ελληνική αγορά, προχωρώντας σε συμφωνία εξαγοράς με τη MultiHosting.

Σε συμφωνία εξαγοράς με την εταιρεία MultiHosting, προχώρησε η Enartia (Papaki, Top.Host) μέλος της team.blue, ηγετικού ευρωπαϊκού παρόχου ψηφιακών λύσεων. Πρόκειται για μια εξέλιξη που ενισχύει, ακόμη περισσότερο, τη #1 θέση της στην ελληνική αγορά.

Η MultiHosting έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και μετρά 19 έτη επιτυχούς πορείας στον κλάδο των domains και του hosting. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και υψηλών προδιαγραφών τεχνικής εξυπηρέτησης, ήταν πάντα προτεραιότητες της MultiHosting. Έχοντας τις ίδιες προτεραιότητες και με όραμα την παροχή μοναδικών λύσεων διαδικτύου σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες εντός κι εκτός Ελλάδας, η Enartia προχώρησε σε συμφωνία μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων με τη MultiHosting.

Τους προσεχείς μήνες, οι πελάτες της MultiHosting θα ξεκινήσουν σταδιακά να εντάσσονται στην οικογένεια του Papaki και της Top.Host, απολαμβάνοντας πρόσβαση σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος ψηφιακών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Πρόκειται για συμφωνία ιδιαίτερη σημαντική για την team.blue και την Enartia. Μας γεμίζει αισιοδοξία ότι καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τους πελάτες της MultiHosting, ως συνεργάτες και ανυπομονούμε να τους παρέχουμε ό,τι χρειάζονται για την οnline παρουσία τους! H συμφωνία αυτή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι καταβάλλουμε διαρκή προσπάθεια να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να ενισχύουμε με σταθερά βήματα τη θέση μας στην ελληνική αγορά. Η ομάδα της Enartia υλοποιεί με επαγγελματισμό και πάθος αυτό το project.

Γιορτάζουμε και συνεχίζουμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και γεμάτοι σχέδια που στόχο έχουν να αποτελούμε τον καλύτερο σύμμαχο όσων θέλουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα onlineδήλωσε η Legal Counsel της Enartia, Ελπίδα Βαμβακά.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στη MultiHosting. Τους διαβεβαιώνουμε ότι αυτή η εξέλιξη είναι συνώνυμη με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και μοναδικής εξυπηρέτησης! Η Enartia είναι ο πιο ισχυρός όμιλος της χώρας στον τομέα κατοχύρωσης domain και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και όραμα.” δήλωσε ο Νίκος Δοϊρανλής της MultiHosting.