Η νέα συλλογή sneakers της Μαίρης Συνατσάκη φλερτάρει με τα τρεντ της εποχής

    Από: Startup Team

Μπαίνοντας δυναμικά σε back to school διάθεση, η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη αποκαλύπτει την νέα Mairiboo for Envie The Sneakers συλλογή, με τρία μοναδικά σχέδια.

Επαναφέροντας το ρετρό σχεδιασμό των 80’s, η νέα συλλογή συνδυάζει μοντέρνες λεπτομέρειες που συμβαδίζουν με τα τελευταία trends. Τρία funky κομμάτια σε πέντε minimal αποχρώσεις αποτελούν τη No1 επιλογή από το πρωί στο γραφείο έως και τη βραδινή βόλτα. Το λευκό είναι ο πρωταγωνιστής της χρωματικής παλέτας ενώ οι glitter λεπτομέρειες, το glossy animal print και το holographic στη γλώσσα ολοκληρώνουν το look.

Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο από τις 10/9. Μπείτε online στο envieshoes.gr και το buyaboo.gr και κάντε τώρα δικά σας με pre-order τα υπέροχα σχέδια της συλλογής Mairiboo For Envie Sneakers.

Στο ξεκίνημα της 6ης Mairiboo For Envie συλλογής, τα ολοκαίνουργια sneakers με την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη χαρίζουν έναν αέρα άνεσης και στυλ. Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συλλογή και στα social media, ενώ αναζητήστε το #MAIRIBOOFORENVIE:

Facebook@envieshoes

Instagram@envieshoes

 

Πηγή: Womantoc.gr