Η ομάδα της Fortinet ενισχύεται σημαντικά σε στελέχη στην Ελλάδα το 2023

    Από: Startup Team

H Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του Cybersecurity και μια από τις κορυφαίες εταιρείες λύσεων κυβερνο-ασφάλειας, συνεχίζει την ενδυνάμωση της ομάδας της, στην Ελλάδα.

Το ελληνικό γραφείο, παρουσιάζει μία σημαντική ανάπτυξη με την ένταξη πολλών νέων στελεχών. Πρόσφατα μάλιστα, πρόσθεσε στο δυναμικό της τρία νέα στελέχη:

Ο Γιάννης Βορειόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Named Accounts Manager και εντάσσεται στο δυναμικό της Fortinet έχοντας στο ενεργητικό του 12ετή πείρα στο χώρο της πληροφορικής, προερχόμενος από την Odyssey Consultants ως Head of Business Development, CY ενώ παλαιότερα εργάστηκε στην Logicom Solutions με τον τελευταίο του ρόλο ως Senior Sales Consultant.

Ο Δημήτρης Γκικάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Major Accounts Manager στο Enterprise Segment. Ο κ. Γκικάκης κατέχει πολυετή εμπειρία στον τομέα των λύσεων πληροφορικής. Τα τελευταία 5 χρόνια βρισκόταν στο δυναμικό της Dell Technologies έχοντας ρόλο Account Executive για enterprise πελάτες ενώ στο παρελθόν είχε ανάλογους ρόλους στις εταιρίες Odyssey και Byte. Είναι κάτοχος MSc στην Aσφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και πιστοποίησης Cyber Security Economics από το Delft University of Technology.

Τέλος, στην οικογένεια της Fortinet στην Ελλάδα εντάχθηκε η Μαριλένα Δραγώνα, αναλαμβάνοντας θέση Inside Sales Representative έχοντας υπ’ ευθύνη της τη διαχείριση όλης της εγκατεστημένης βάσης της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η κα. Δραγώνα έχει παρουσία στο χώρο της πληροφορικής τα τελευταία 11 χρόνια, ξεκινώντας την πορεία της από την EMC Hellas ενώ τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιούνταν στο χώρο των πωλήσεων της DellTechnologies.

Ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης, Regional Director της Fortinet για την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Κύπρο δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την ομάδα μας με τον ερχομό των νέων συναδέλφων στην οικογένεια της Fortinet. Παρά το διεθνές δυσμενές κλίμα που επηρεάζει και τον κλάδο της πληροφορικής, η εταιρία μας τα τελευταία έτη επιτυγχάνει σταθερά πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας να ενσωματώνουμε στην ομάδα μας άτομα με τεχνογνωσία, μακρά εμπειρία στην αγορά, αλλά και πάθος. Άλλωστε βασικός στόχος της Fortinet είναι να διασφαλίζει όλες τις λειτουργίες και επικοινωνίες των πελατών της στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, της ασφάλειας δικτύων, εφαρμογών και σταθμών εργασίας»