Η Praxia bank στα βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

    Από: Startup Team

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES,  υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Στην τελετή βράβευσης, η Praxia bank απένειμε τo βραβείο «Ψηφιακά Μετασχηματισμένη Επιχείρηση by Praxia bank» στην ONLINE DATA SA που επένδυσε και υιοθέτησε επιτυχώς τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας, διαφυλάσσοντας και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της σε μια εποχή αυτοματισμού, συνεχούς συνδεσιμότητας και συνεχώς επιταχυνόμενης αλλαγής και το βραβείο «Εναρμονισμένης Επιχείρησης με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης» στην EREN HELLAS S.A, η οποία ξεχώρισε για την ιδιαιτέρως επιτυχημένη εφαρμογή των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης.

Ταυτόχρονα, η κα Αναστασία Σακελλαρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Praxia bank, έλαβε το τιμητικό βραβείο για τη «Συνολική Προσφορά στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα» ως αναγνώριση της μακρόχρονης πορείας της σε θέσεις ευθύνης σε κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού, καθώς και στην Ελλάδα ως επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και του εγχειρήματος δημιουργίας της πρώτης αποκλειστικά ψηφιακής ελληνικής τράπεζας.

Η κα Σακελλαρίου, δήλωσε σχετικά: «Στην Praxia bank δημιουργήσαμε από την αρχή μία τράπεζα για να μπορέσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εξελιχθούν. Μία σύγχρονη, ευέλικτη και ανταγωνιστική τράπεζα, με απλά προϊόντα και υπηρεσίες που θα προσαρμόζονται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και θα της επιτρέπουν να υλοποιήσει τα σχέδιά της. Είμαστε σήμερα εδώ για να αναγνωρίσουμε όσους τολμούν, οραματίζονται και δημιουργούν παρά τις αντιξοότητες και για να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την ελληνική επιχειρηματικότητα: πως όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.»

Η Praxia bank, θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους χρηματοδότηση που θα τους επιτρέψει να ενισχύσουν τις δυνατότητές τους και να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες. Διαθέτοντας μια σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, φιλοδοξεί να προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία ευκολίας και ταχύτητας των συναλλαγών σε επιχειρήσεις.

Τα επιχειρηματικά βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος επιβραβεύουν τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν μεταξύ των επιχειρήσεων-μελών των 59 επιμελητηρίων από όλη την χώρα.

Πηγή: economistas.gr