Η SeedBlink παρουσιάζει το Nimity βοηθώντας να αυξηθεί η κτήση μετοχικών μεριδίων στην Ευρώπη

    Από: Startup Team

Το Nimity απλοποιεί τη διαχείριση μετοχών για επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές.

  • Το Nimity είναι ένα νέο online εργαλείο που αποτελεί επέκταση των χρηματοικονομικών υπηρεσιών της SeedBlink.
  • Η νέα πλατφόρμα προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών για τις ανάγκες εταιρειών και μετόχων.
  • Η SeedBlink βοηθά τη συνεργία μικρότερων επενδυτών σε μία ενοποιημένη γραμμή στον πίνακα κεφαλαιοποίησης.

H SeedBlink, η επενδυτική πλατφόρμα που υποστηρίζει ευρωπαϊκές startups, ανακοινώνει την κυκλοφορία του Nimity, ενός προϊόντος που έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τη διαχείριση μετοχών για επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές. Το Nimity στοχεύει στη βελτιστοποίηση του τρόπου με τον οποίο οι ευρωπαϊκές εταιρείες διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα, όπως η παρακολούθηση του πίνακα κεφαλαιοποίησης, η διακυβέρνηση και, η επικοινωνία με τους επενδυτές, η αυτοματοποίηση Employee Stock Ownership Plans (ESOP) και η συγκέντρωση κεφαλαίων.

Αναγνωρίζοντας τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ίδια κεφάλαια στις επιτυχημένες επιχειρήσεις και στη δημιουργία πλούτου για τους επενδυτές, η SeedBlink, συν-επενδυτής των VC και των business angels από το 2020, χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία τους για να αναπτύξει το Nimity ως επέκταση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της.

«Η απόκτηση μετοχικών μεριδίων είναι βασικός καταλύτης για τη δημιουργία πλούτου και την οικονομική ενδυνάμωση. Όταν οι άνθρωποι έχουν μετοχές στις επιχειρήσεις που εργάζονται, έχουν μεγαλύτερα κίνητρα παραγωγικότητας και ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών», τόνισε ο Radu Georgescu, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SeedBlink.

Το Nimity προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών, ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες των εταιρειών και των μετόχων και περιλαμβάνει:

  • Cap Table & Portfolio Management: Παρακολουθήστε τη δομή ιδιοκτησίας και το dilution σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και επιτρέποντας τη συνεργασία με μετόχους.
  • ESOP Administration & Communication: Δημιουργήστε και διαχειριστείτε εύκολα stock options των εργαζομένων, για να αυξήσετε τη διατήρηση του βασικού ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας και να κατανοήσετε εύκολα την αξία του Employee Stock Οwnership Plan (ESOP) μέσω ειδικών portal.
  • Financing Infrastructure & Syndicates: Αποκτήστε πρόσβαση σε μια βελτιωμένη πλατφόρμα για να προετοιμάσετε και να διαχειριστείτε τη συγκέντρωση κεφαλαίων με κοινοπραξίες ή γύρους συν-επένδυσης. Επωφεληθείτε από τα dealing rooms και από μια πλατφόρμα συναλλαγών για τη ομαδοποίηση μικρότερων επιταγών σε μία ενιαία νομική οντότητα.

«Ως ιδρυτής startup, είμαι σε θέση να παρακολουθώ από κοντά την αφοσίωση της SeedBlink να επεκτείνει την υποστήριξή της σε εταιρείες earlystage πέρα από τη χρηματοδότηση, προς μια υγιή διαχείριση μετοχών μέσω του Nimity. Μια λύση που βοηθά στην καλύτερη καθοδήγηση των σχέσεων ανάμεσα σε μετόχους, εργαζόμενους και  μελλοντικούς επενδυτές είναι απαραίτητη στην Ευρώπη. Η ελαχιστοποίηση διαχειριστικών  εργασιών και η διαφάνεια στον πίνακα κεφαλαιοποίησης είναι κάποια από τα άμεσα οφέλη που αποκόμισα από τη δοκιμή του συγκεκριμένου εργαλείου», δήλωσε ο Tudor Goicea, ιδρυτής της Aqurate, μιας από τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου της SeedBlink.

Πέρα από την εστίαση στους ιδρυτές των startup, η SeedBlink προτρέπει τις εταιρείες να μετασχηματίσουν πελάτες, angels και τους συνεργάτες τους σε μετόχους και να εντάξουν μικρότερους επενδυτές σε μια ενοποιημένη γραμμή στον πίνακα κεφαλαιοποίησης. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζουν αποτελεσματικά τις προσπάθειές τους για συγκέντρωση κεφαλαίων.

«Αποστολή μας είναι να αυξήσουμε την κτήση μετοχικών μεριδίων στην Ευρώπη απλοποιώντας την πρόσβαση, τη διαχείριση και τη διαπραγμάτευση των ιδίων κεφαλαίων εταιρειών earlystage. Χτίζουμε μια αποτελεσματική υποδομή, με απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη για μεμονωμένους αλλά και θεσμικούς επενδυτές, ώστε να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά και να εμπνέουν εταιρείες που καθοδηγούν την πρόοδο», δήλωσε η Carmen Sebe, CEO της SeedBlink.

Ως μέρος του προγράμματος λανσαρίσματος του νέου προϊόντος, η SeedBlink προσφέρει επίσης ένα freemium πρόγραμμα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, επισκεφθείτε το nimity.com