Η Skroutz προσφέρει στις επιχειρήσεις λύσεις για πρόσθετες παροχές προς τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες τους

    Από: Startup Team

Οι ηλεκτρονικές δωροκάρτες και η υπηρεσία Skroutz Plus αποτελούν τις προτάσεις της Skroutz προς όλους τους οργανισμούς που επιθυμούν να προσφέρουν τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στους συνεργάτες τους, επιπλέον παροχές.

Η Skroutz, το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα, προσφέρει στις επιχειρήσεις λύσεις εταιρικών παροχών ως επιπλέον προνόμια, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιλέξουν είτε ένα πακέτο από ηλεκτρονικές δωροκάρτες Skroutz, είτε εγγραφή στην υπηρεσία Skroutz Plus.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσφέρουν σε εργαζόμενους και συνεργάτες ηλεκτρονικές δωροκάρτες Skroutz οποιασδήποτε αξίας μέχρι και 500 ευρώ για να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 7 εκατομμύρια προϊόντα που διαθέτει η πλατφόρμα. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να προμηθευτούν και να διαθέσουν συνδρομές για την υπηρεσία Skroutz Plus. Η συνδρομητική υπηρεσία με περισσότερους από 100 χιλιάδες χρήστες ήδη, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε αποστολές άνω των 20€, καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές μόνο για τα Skroutz Plus μέλη σε επιλεγμένα προϊόντα.

Οι δύο προτάσεις εταιρικών παροχών της Skroutz στοχεύουν να προσφέρουν στις οργανισμούς που θα τις επιλέξουν, έξυπνες λύσεις που δημιουργούν ένα ανταγωνιστικότερο πλάνο παροχών και διατήρησης και προσέλκυσης ανθρώπινου δυναμικού, ενισχύοντας σημαντικά την ικανοποίηση των εργαζομένων αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων με τους συνεργάτες τους.