Η Sparkle ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των Community Global Awards 2023

    Από: Startup Team

Η Sparkle κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, τον τίτλο “Best Data/Capacity Provider of the Year” και πήρε το βραβείο του “Best Digital Advertising Operator

Η Sparkle, ο μεγαλύτερος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, κατέκτησε δύο βραβεία στα «Community Global Awards», τα οποία διοργανώθηκαν για 7η χρονιά. Η τελετή, διεξήχθη στο Βερολίνο στις 27 Ιουνίου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Europe 2023 GCCM, με σκοπό να γιορτάσουν την επιτυχημένη πορεία των εταιρειών τηλεπικοινωνίας κατά το έτος 2022. Η επιτροπή των CC Global Awards, η οποία αποτελούνταν από μία ομάδα αναλυτών και ειδικών του κλάδου, είχε ως κριτήρια για την απονομή των βραβείων, την καινοτομία, το όραμα του κάθε υποψηφίου και την απόδοση που είχε στην διεθνή κοινότητα των telecoms.

Με το βραβείο Best Data/Capacity Provider of the Year, το οποίο λαμβάνει η Sparkle για δεύτερη συνεχή χρονιά, η κριτική επιτροπή, αναγνωρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών της και τον αντίκτυπο που έχει η Sparkle στην αγορά των telecoms, χάρη σε κάποια πολύ σημαντικά καινοτόμα έργα που πραγματοποίησε στον τομέα IP & Data, όπως το υποβρύχιο σύστημα Blue and Raman, την διασύνδεση των ακτών της Ρώμης και της Γένοβας και το open hub στο Τελ Αβιβ.

Ακόμη με την κατάκτηση του τίτλου Best Digital Advertising Operator, η Sparkle, αναγνωρίζεται για την επιτυχημένη στρατηγική της στα ψηφιακά μέσα, με την οποία προσπαθεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της ίδιας της εταιρείας και του brand awareness. Η Sparkle έχει καταφέρει να αυξήσει τους ακολούθους της στις διάφορες πλατφόρμες των social media, περισσότερο από κάθε άλλη εταιρεία στον κλάδο των telecoms, μέσω της δημιουργίας ποιοτικού και αξιόπιστου περιεχομένου αλλά και λόγω των διάφορων δράσεων PR παγκοσμίως.

Ο Enrico Bagnasco, CEO της Sparkle, δήλωσε σχετικά με την κατάκτηση των δύο βραβείων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την κατάκτηση των συγκεκριμένων τίτλων, καθώς φαίνεται πως αναγνωρίζεται η ικανότητα της Sparkle, να διαχειρίζεται τις ψηφιακές τεχνολογίες και να επικοινωνεί με το κοινό της αποτελεσματικά, όπως επιβάλλουν οι καιροί».