Η Thomas Cook έβαλε 46 πτήσεις προς Ελλάδα το τριήμερο

    Από: Startup Team

Στους πιο δραστήριους και συνάμα πιο δυναμικούς, είναι ο βρετανικός ταξιδιωτικός οργανισμός της Thomas Cook, ο οποίος διαθέτει ιδιόκτητα αεροσκάφη καθώς και ιδιόκτητα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Μάλιστα, αυτό το τριήμερο, 19-21 Ιουλίου, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι τα σχολεία είναι κλειστά σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, αυτό το Σαββατοκύριακο, προσέφερε ελκυστικά πακέτα μίνι διακοπών προς 47 προορισμούς, με 244 εξερχόμενες πτήσεις και πάνω από 54.000 τουρίστες να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Με 63.000 λεπτά πτήσης, θα διανυθούν 800.000 χιλιόμετρα απόστασης, από 533 πιλότους της Thomas Cook Airlines – απόσταση ισοδύναμη με το γύρο της γης είκοσι φορές.

Μολονότι στην Ελλάδα θα γίνουν 46 πτήσεις αυτό το τριήμερο, με τη Ζάκυνθο να είναι στους πιο δημοφιλείς προορισμούς, εντούτοις η Τουρκία, εξαιτίας των χαμηλών τιμών που δίνει, ξεπέρασε τόσο τη χώρα μας, όσο και την Ισπανία σε επιλογή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι περιοχές Νταλαμάν και Αττάλεια στην Τουρκία πρόκειται να είναι οι δύο δημοφιλέστεροι προορισμοί για αποδράσεις, αφήνοντας την Μαγιόρκα στην τρίτη θέση.

Το πιο δραστήριο Σαββατοκύριακο ξεκινά από τους πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου στα ξενοδοχεία, όπου μέσα στο καλοκαίρι 600 αντιπρόσωποι της εταιρείας θα είναι έτοιμοι για να βοηθήσουν τους πελάτες, ενώ θα πραγματοποιηθούν 106.000 δρομολόγια μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο και 60.000 συναντήσεις καλωσορίσματος. Οι πελάτες αναμένεται, επίσης, να πραγματοποιήσουν 320.000 ημερήσιες εκδρομές για να εξερευνήσουν τις τοπικές περιοχές.

Πηγή: huffingtonpost.gr